Maminky,po roku neuspešného pokusu o babätko som začala užívať Femibion 800,beriem ho 11 deň,mrcha mi mešká 7 deň,tehu testy sú negatívne ☹ .Všetky príznaky na mrchu mám bolesti v podbrušku,bolia ma prsia ale trocha inak ako pri mrche viac.Môže byť príčina v tom,že som začala užívať Femibion?
radšej si zožeň melasu a tou si osladzuj čaj, kávu, kapučíno, je to zdroj železa .. prirodzeným zdrojom kyseliny listovej je cvikla .. ja mám info, že z takýchto vitamínov jednak zapeká a jednak vzniká tehu cukrovka a bábo sa narodí väčšie .. jednak super, že je to valibuk, ale vplyvom tabletiek, nie prirodzene?
zároveň si u gyn môžeš vypýtať predpis na koncentrovanú kys. listovú
vplyvom jedenia cvikly sa mi stáva, že ms mám silnejšiu, vložku mením fakt každú hodinu, aj sa mi o deň posunula a teraz je už stabilne chodí o ten jeden deň neskôr
ahoj ja som ich brala potom som zostala tehu brala som 400 su dobre uz mam 10m syna 🙂 🙂
aj ja som ich brala... zacala som pred tehotenstvom a brala som ich cele tehotenstvo. Nemala som problem ani so zapekanim, ani s cukrovkou a dcerka sa narodila 4 dni po termine s vahou 2900 g takze o velkom babatku nemohlo byt ani reci 😀 Moja jedina vyhrada bola cena. 😒
Zbytocne drahe vitaminy, ktore vobec nepotrebujes, maju len super reklamu, to je cele.. a vsetci gynekologovia ich s velkou radostou odporucaju.. kto vie preco.. radsej jest zdravo, vela zeleniny a ked tak len cistu kys.listovu brat. je lacnejsia a uplne staci.
prsia ta bolia lebo si tehu...niie preto ze uzivas viitaminy.
ja som brala centrum materna,a jedine co by som tym vsetkym vitaminom pre tehotne vytkla je to ze sa od nich pekne pribera.
tak akchces vymenit tbl-tak jedine za vitaminy v podobe cerstveho ovocia a zeleniny 🙂
nie ,,,sú výborné ,odporúčam
ja takisto odporucam..zapekat ma zacalo az ku koncu tehu, dovtedy som chodila pravidelne kazdy den, takze z tabletiek to urcite nebolo. Samozrejme ale, kazda z nas je ina a co jednej moze robit dobre, druhej nemusi.. Ale tolke meskanie mrchy urcite nie je z tychto vitaminov.
ja som brala az ked som zistila, ze som tehu, a brala som az do konca, jedt vela zeleniny a ovocia je sice pekne, ale vieme aku mame zeleninu, sama chemia, tak si nemyslim, ze je neako velmi zdrava, a ked som brala tie vitaminy, tak som vedeal, ze mam vsetko pokryte, nemypadali mi vlasy a ani zuby, a mame zdrave babo 😉 a co sa tyka bolesti prs, je to normalne aj pocas ovulacie,,,, ja som niako nevedela, ze som tehu, az ked mi meskala menstrulacia som si urobila test, a bol pozitivny, inac osobne si myslim, ze takyto tym vitaminov nemam niaky vplyv na otehotnenie, rovnako mozes brat vitaminy na vlasy a nechty,,, inac od tohto femibionu rastli kvalitnejsie aj vlasy a nechty 😉
nie femibion za to urcite nemoze
@lusia28 skus sa opytat v diskusii tu
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/tabletky-femibion/
ano aj mne toto robilo ku koncu cyklu som to vyrazne citila, aj mi posunulo menzes o 2 dni, aj ked nikdy mi nezvykli meskat a este mi vysli brutalne hemoroidy, tak som s nim musela prestat, prejdem na cistu kys, listovu