Ahojte baby, chcem sa spýtať, aké príznaky ste mali , keď ste nemali v poriadku hormóny, lebo ja som strašne nervózna, potím sa 😝 , ja zatiaľ len čakám za výsledkami (resp. čaká ma ešte len druhý odber na 13 DC)
No ja som sa potila ako pes a zvykla ma bolievat hlava...co sa tyka nalad nejak to neviem posudit nakolko pri kazdom vybuchu zlosti som mala pocit ze je opravneny 🙂
Podla mna to zalezi hlavne od toho ake hormony nemas v poriadku. Ja mam napriklad male hodnoty progesteronu a priznaky nemam vobec ziadne. Keby mi nerobili testy kvoli tomu,ze sa nam nedari mat babatko,tak by som o tom vobec nevedela
Ja mam zvyseny testosteron. A priznaky? Hapruje mi mrcha teda ak Vobec pride,mastneju mi vlasy uz na druhy den po umuti, brusny tuk nie a nie zhodit.takze u mna takto
To je individualne, niekomu sa zhorsi plet, smrdi pot, zacne haprovat menstruacia, niekto ma vykyvy nalad, alebo mu vypadavaju vlasy. Moze toho byt viac naraz, zavisi, ktore hormony su v prevahe a ktorych je pomenej. Len krvne testy ti to povedia presne.