Zaujímalo by ma, tie ktoré máte rovnaký problém ako ja - ťažké a tým pádom ovisnuté prsia - aké plavky si kupujete, aby ukázali pekne na postave? Pre info - som 26r. žena, deti ešte nemám a už mám takýto problém..😩
Ja mam tiez ten problem a kupujem si take v ktorych je akoby vsita podprsenka a tym padom podrzia prsia pekne, resp ak dvojdielne tak s hrubsimi ramienkami aby to cele neviselo.
@pininka1 čiže keď hľadáte napr. na e-shope, tak sú v kategórii push up? alebo s kosticou? ja som v tomto úplný laik 🙈
@trema skôr dvoj dielne
Ja mam cerstvych 28rokov.... plavky kupim len na astratexe, s kosticou...nosim 80H aj viac... nikde inde nekupim a vyzeraju fajn 🙂
@missviolet ako su tam prosim znacene plavky? Pretoze napr ja nosim podprdu 85C a ked chcem plavky tak su znacene M,L...atd. Takže toto je ďalšia vec, co neviem 😀 a z astratexu som objednala 2x podprdu aj po tom ako som si na presno merala obvod atd a aj tak mi ani raz od nich velkost nesadla 😩 ale mozno dam tomu poslednú šancu a skúsim odtiaľ objednať plavky. Ďakujem 🙏🙂
Ja mám taký istý problém a plavky si kupujem na štýl podprsenky. Takže musia mať tvrdšie košíky, nie ako tie obyčajné látkové trojuholníky. Tak isto musia mať ramienka alebo viazanie. No z internetu som ešte neobjednavala, ja musím vyskúšať a vidieť ako sedia.. ale tak v tejto dobe sa nedá ísť do obchodu..
tie plavky co som si ja vyberala z astratexu mali oznacenie ako podprsenky - ja som si objednala dve cisla a jedno vratila. robim to tak roky a vzdy mi sadnu. s mojim kosikom nemam sancu v inom obchode kupit...
ja mam tieto, spodny diel sa dokupuje extra, idu az po kosik J, co je aboslutna rarita - a preto mozem kupovat len tu. https://www.astratex.sk/horny-diel-damskych-pla...
Úplne Vás chápem, ja som už toľko kadejakých plaviek poskúšala a žiadne zatiaľ nesadli. Kúpila som si jedny čierne z tesca minulý rok, tie mi sedia, čo som bola prekvapená, majú ich aj tento rok v ponuke. Jedina nevýhoda je, že je v nich strašne horúco, lebo majú hrubú výstuž a dosť veľký kus látky je ešte aj pod prsiami. Ja mám veľkosť 75D. Mám 40 rokov, dve odkojené deti, čiže potrebujem nielen väčšie číslo, ale hlavne také, čo prsia zdvihnú a skôr strih nie dohora, ako je posledný komentár, ale taký, čo ich posunie viac k sebe, keďže ich mám skôr ďalej od seba. Potrebujem ešte jedny na výmenu a už som objednávala aj z Astratexu, lenže jedny, ktoré sa mi páčili, boli bez výstuže a robili mi skôr špicaté prsia a druhé by aj sedeli, keby boli o košík väčšie, ale to už v ponuke nemali, kedže boli z výpredaja. U mňa je to doslova poľovačka na plavky :( Ja som aj s podprsenkami mala problém, kým mi kamarátka neodporučila svoju známu, ktorá je brafitterka a odvtedy som neskutočne spokojná s podprsenkami, ktoré mi odporučila a vlastne predala, keďže má obchod so spodnou bielizňou a plavkami. Ja neznášam, keď kráčam a pri chôdzi mi skáču prsia. Pri podprsenkách od nej pohodička, nič sa nehýbe, iba ja :D Má v ponuke aj plavky a viem, že by mi sadli, ale 80 eur mi príde veľa. Dokonca som skúšala aj v Triumphe a sedeli mi jedny, ale cena s nohavičkami spolu vyše 100 eur!!! Vám sa nakoniec podarilo zohnať nejaké, čo by Vám sadli?
Ja mam rada plavecke cele plavky a potom su super neoprenove. Mam velke prsa 75d