Aké plavky si kúpiť na väčšie prsia?

17. feb 2021

Zaujímalo by ma, tie ktoré máte rovnaký problém ako ja - ťažké a tým pádom ovisnuté prsia - aké plavky si kupujete, aby ukázali pekne na postave? Pre info - som 26r. žena, deti ešte nemám a už mám takýto problém..😩

kiki68
17. feb 2021

Ja mam rada plavecke cele plavky a potom su super neoprenove. Mam velke prsa 75d

pininka1
17. feb 2021

Ja mam tiez ten problem a kupujem si take v ktorych je akoby vsita podprsenka a tym padom podrzia prsia pekne, resp ak dvojdielne tak s hrubsimi ramienkami aby to cele neviselo.

autor
17. feb 2021

@pininka1 čiže keď hľadáte napr. na e-shope, tak sú v kategórii push up? alebo s kosticou? ja som v tomto úplný laik 🙈

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
17. feb 2021

@trema skôr dvoj dielne

missviolet
17. feb 2021

Ja mam cerstvych 28rokov.... plavky kupim len na astratexe, s kosticou...nosim 80H aj viac... nikde inde nekupim a vyzeraju fajn 🙂

autor
17. feb 2021

@missviolet ako su tam prosim znacene plavky? Pretoze napr ja nosim podprdu 85C a ked chcem plavky tak su znacene M,L...atd. Takže toto je ďalšia vec, co neviem 😀 a z astratexu som objednala 2x podprdu aj po tom ako som si na presno merala obvod atd a aj tak mi ani raz od nich velkost nesadla 😩 ale mozno dam tomu poslednú šancu a skúsim odtiaľ objednať plavky. Ďakujem 🙏🙂

lenuska9999
18. feb 2021

Ja mám taký istý problém a plavky si kupujem na štýl podprsenky. Takže musia mať tvrdšie košíky, nie ako tie obyčajné látkové trojuholníky. Tak isto musia mať ramienka alebo viazanie. No z internetu som ešte neobjednavala, ja musím vyskúšať a vidieť ako sedia.. ale tak v tejto dobe sa nedá ísť do obchodu..

amelie2017
18. feb 2021

Ja mam 95D a kupujem calzedonia. Maju vela strihov aj vo velkych velkostiach. Ja som vzdy spokojna. Naposledy som kupila tieto.

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
missviolet
18. feb 2021

tie plavky co som si ja vyberala z astratexu mali oznacenie ako podprsenky - ja som si objednala dve cisla a jedno vratila. robim to tak roky a vzdy mi sadnu. s mojim kosikom nemam sancu v inom obchode kupit...

missviolet
18. feb 2021

ja mam tieto, spodny diel sa dokupuje extra, idu az po kosik J, co je aboslutna rarita - a preto mozem kupovat len tu. https://www.astratex.sk/horny-diel-damskych-pla...

jolie123
19. máj 2023

Úplne Vás chápem, ja som už toľko kadejakých plaviek poskúšala a žiadne zatiaľ nesadli. Kúpila som si jedny čierne z tesca minulý rok, tie mi sedia, čo som bola prekvapená, majú ich aj tento rok v ponuke. Jedina nevýhoda je, že je v nich strašne horúco, lebo majú hrubú výstuž a dosť veľký kus látky je ešte aj pod prsiami. Ja mám veľkosť 75D. Mám 40 rokov, dve odkojené deti, čiže potrebujem nielen väčšie číslo, ale hlavne také, čo prsia zdvihnú a skôr strih nie dohora, ako je posledný komentár, ale taký, čo ich posunie viac k sebe, keďže ich mám skôr ďalej od seba. Potrebujem ešte jedny na výmenu a už som objednávala aj z Astratexu, lenže jedny, ktoré sa mi páčili, boli bez výstuže a robili mi skôr špicaté prsia a druhé by aj sedeli, keby boli o košík väčšie, ale to už v ponuke nemali, kedže boli z výpredaja. U mňa je to doslova poľovačka na plavky :( Ja som aj s podprsenkami mala problém, kým mi kamarátka neodporučila svoju známu, ktorá je brafitterka a odvtedy som neskutočne spokojná s podprsenkami, ktoré mi odporučila a vlastne predala, keďže má obchod so spodnou bielizňou a plavkami. Ja neznášam, keď kráčam a pri chôdzi mi skáču prsia. Pri podprsenkách od nej pohodička, nič sa nehýbe, iba ja :D Má v ponuke aj plavky a viem, že by mi sadli, ale 80 eur mi príde veľa. Dokonca som skúšala aj v Triumphe a sedeli mi jedny, ale cena s nohavičkami spolu vyše 100 eur!!! Vám sa nakoniec podarilo zohnať nejaké, čo by Vám sadli?

luccija
19. máj 2023

Minimizer plavky sú na väčšie prsia
Dôležité je, aby si to mala medzi prsiami čo najviac zošite nielen na tenky pasik