Ja som užila konkrétne Ellaone včera ráno a ešte v ten večer prišli bolesti žalúdka,krížov,mám silné kŕče,pomôže mi nejaký Ibalgin od bolesti? Ako ste to mali vy?
@majlo1234 ja stresujem z toho že ma bude brucho bolieť teraz asi 2 tyzdne vkuse,menštruacia prišla tak ako mala? Alebo boli problémy ?
Absolútne žiadne
Tusim, ze ano. Bolo to uz strasne davno, ale myslim ze vaetko bolo v poriadku. Ale tiez som vtedy stresovala, lwbo som citala pribalovy letak a same horory. Ale vtedy som sa tak rozhodla a rozhodla by som sa znova, ak nemam istotu, ze nechcem babatko a nechranila som sa dostatocne
Ja mám skúsenosť iba s escapelle, nemala som žiadne problémy po uziti. Ale kamoske dali v lekárni raz tuto ellaone a na druhý den sa jej spustila ms a mala ju 3 týždne. A strašne bolesti vraj + vyrážky na tvari, čo nikdy nemala taký problém.
Ja som raz uzila takuto tabletku, mala som asi den bilesti podobne menstruacnym krcom. Dala som si teplu vanu, termofor do postele. Pravdepodobne aj nejaky volnopredajny liek od bolesti