Aké máte príznaky ovulácie?

8. sep 2021

Ahojte neviem ci som dobre nazvala temu ale zaujima ma, ci mate aj vy priznaky ovulacie resp ja som cca 2 dni po menzese a mam bolesti brucha striela to az dozadu do chrbta k ladvinam. Je to taka pichlava bolest. Netrva to stale ta bolest, ale v podstate cely den. Je to ok?

nelca0510
8. sep 2021

Neprechladla si? Mas kratky cyklus, aby mohla byt ovulka tak skoro?

zuzubb007
8. sep 2021

Brucho citim aj ja jeden den komplet, a vzdy mam kilo navyse citim sa ako balon asi styri dni a potom pohoda, dokonca niekedy mavam aj zvysenu teplotu dvatri dni a potom nic

autor
8. sep 2021

@nelca0510 praveze mavam 7 dnovy

autor
8. sep 2021

@zuzubb007 ja sa tiez citim ako balon nafuknuta, tazka... nema byt z coho tak jedine toto ma napadlo

ivik4
8. sep 2021

Ja mam vtedy take silne bolesti ze ani sediet, stat, lezat, hroza v krci schulena som ,niekedy to citim aj niekolko hodin

nelca0510
8. sep 2021

Cyklus nemozes mat 7dnovy. Kolko je to od 1 dna MS po 1 den dalsej MS

autor
9. sep 2021

@ivik4 ja tiez od vcera neskutocne bolesti celeho brucha az do chrbta, pichlavo-bodava bolest celu noc som nespala co som sa stale hybala hroza

autor
9. sep 2021

@nelca0510 ahaaa zle som to pochopila, no ako kedy nemam menstruaciu vzdy v rovnaky cas niekedy pride od prveho dna MS po 23 dnoch, inokedy po 28, niekedy meska... cize ako kedy

nelca0510
9. sep 2021

Takze tazko povedat. Ale tak ovulka je cca v strede cyklu,takze jedine sledovat priznaky.