Ahojte neviem ci som dobre nazvala temu ale zaujima ma, ci mate aj vy priznaky ovulacie resp ja som cca 2 dni po menzese a mam bolesti brucha striela to az dozadu do chrbta k ladvinam. Je to taka pichlava bolest. Netrva to stale ta bolest, ale v podstate cely den. Je to ok?
Brucho citim aj ja jeden den komplet, a vzdy mam kilo navyse citim sa ako balon asi styri dni a potom pohoda, dokonca niekedy mavam aj zvysenu teplotu dvatri dni a potom nic
@nelca0510 praveze mavam 7 dnovy
@zuzubb007 ja sa tiez citim ako balon nafuknuta, tazka... nema byt z coho tak jedine toto ma napadlo
Ja mam vtedy take silne bolesti ze ani sediet, stat, lezat, hroza v krci schulena som ,niekedy to citim aj niekolko hodin
Cyklus nemozes mat 7dnovy. Kolko je to od 1 dna MS po 1 den dalsej MS
@ivik4 ja tiez od vcera neskutocne bolesti celeho brucha az do chrbta, pichlavo-bodava bolest celu noc som nespala co som sa stale hybala hroza
@nelca0510 ahaaa zle som to pochopila, no ako kedy nemam menstruaciu vzdy v rovnaky cas niekedy pride od prveho dna MS po 23 dnoch, inokedy po 28, niekedy meska... cize ako kedy
Takze tazko povedat. Ale tak ovulka je cca v strede cyklu,takze jedine sledovat priznaky.
Neprechladla si? Mas kratky cyklus, aby mohla byt ovulka tak skoro?