Aké komplikácie ste mali po kyretaži?

dagmar13
24. máj 2019

Ahojte, som týžden a pol po kyretaži kvôli MA 11 tt,prestalo byť srdiečko😪 ale chcela som sa spýtať aké sme mali problémy,lebo mňa včera začalo zrazu dosť bolieť brucho a keď som sa išla osprchovať tak zimná vypadli dosť veľké krvné zrazeniny a mala som zvláštny pocit v bruchu...pijem samozrejme alchemilkovy čaj ,ale či ste boli zle vyčistené ,alebo ste dostali zápal a o sa vám to prejavovalo na histologiu idem budúci piatok ....

bubli21
24. máj 2019

@dagmar13 je to normálne tie zrazeniny aj ja som to mala cca týždeň a potom nič už len normálna ms prišla , neboj sa 🙂 to tak má byt

bubli21
24. máj 2019

A je mi to ľúto tiež som si tým prešla :/

nevludna
24. máj 2019

@dagmar13 je mi to luto. Posielam objatie❤️
To si sa len docistila, je to normalne. Este ta boli brucho?

levika26
24. máj 2019

@dagmar13 ja som mala kyret v 16tt.. tiez MA.. pru kazdom pichnuti a bolesti mi vraveli ze je to ok.. ak krvacanie.. vraj az kym nieje teplota nemusim to riesit.. dokonca sa mi dvva dni po kyrete naliali aj prsia..

dagmar13
autor
24. máj 2019

@bubli21 ďakujem 🙂 mrchu nerátam že ešte dostanem,len tie zrazeniny ma prekvapili a lekárka mi vôbec nehovorila o kontrole...

dagmar13
autor
24. máj 2019

@nevludna ďakujem,🙂 no v bruchu ma pichá,ale nie je to niečo extrémne,ale uvidím ak by to neprešlo skúsim zavolat dr po víkende..

nevludna
24. máj 2019

@dagmar13 ja som mala prist na kontrolu po 2 menstruaciach. Ak ta to bude boliet, chod na kontrolu. Este tam mozno budes mat nejake zbytky. Inak ta to nema preco boliet