Aké bolo vaše ďalšie tehotenstvo po kyretáži?

sandra171
20. okt 2015

Ahojte ..akurat vcera som absolvovala kyretaz, nakolko som v 13 tyzdni prisli o babatko..bolo to moje prve tehotenstvo..chcem sa opytat tych ktore to zazili ake bolo dalsie tehotenstvo po tomto zakroku..kedy sa vam podarilo otehotniet ? a co vsetko isli ok?..my chceme velmi dalsie ale mame s manzelom strach ze sa to zopakuje..dakujem za odpovede..

sibalka21
20. okt 2015

@sandra171 zevraj je mala pravdepodobnost ze by sa to zopakovalo. Ja som sice nemala kyret ale potratila son v 8tt a dalsie tehu bez problemov. Sice som sa stale bala ale tak co sa ma stat stane sa. Teraz mam krasneho 3mesacneho chlapceka. Viem ze po kyrete treba cakat minimalne tri mesiace inak je zevraj sanca ze sa to zopakuje. Hlavne sa zregeneruj. Nech aj maternica sa da dokopy a drzim palcrky nrch to vyjde co najskor 🙂)

sandra171
autor
20. okt 2015

@sibalka21 dakujem 🙂

mimikas
20. okt 2015

@sandra171 je prirodzene ze sa bojis ale neako to ty obplyvnit nemozes, jedine co mozes je oddychovat a nenamahat sa a zdravo jest. Drzim palce

8291
20. okt 2015

@sandra171 ja som mala kyret v 11 tt.otehotnela som po pol roku ale mohla som aj skôr len boli vážne rodinne problémy.ale problem otehot.som nemala.v 6 tt.som začala krvacat utekala som k znamemu gynekologovi.počas sona som revala ze je to zasa v háji a on mi povedal,dufam že sú to slzy šťastia lebo bábätku bije❤ .mala som aj hematom.hned som dostala duphaston dokonca prvý týždeň 3x2 tbl.a malá ma 15.mesiacov.samozrejme strach a riziko je vždy.prajem veľa šťastia a držim palce

tinka881
20. okt 2015

@sandra171 Ahoj, ja som dosla o babatko v 9tt, tiesz som bola na kyrete pred 3 mesiacmi. Nesilte to hned, dajte si pauzu, gyn odporucuju 3 mesiace, skor povedane 3 cykly aby dosli dokym sa maternica da do poriadku. Hned nasad alchemilkovy caj, 2-3x denne, pomaha na hojenie ran na maternici, upravuje cyklus atd.

sandra171
autor
20. okt 2015

a ako to prebiehalo po zakroku..mali ste ešte blesti, krvacali ste?

charmed28
20. okt 2015

ahoj,aj mi sme prisli o babatko 9tyz.,srdiecko prestalo byt.nam sa od vtedy nedari.hlavne sa dj do poriadku,vsetko ma svoj cas neboj bude vsetko ok..... 🙂

tianka
20. okt 2015

@sandra171 moje druhe tehotenstvo nedopadlo dobre nasledne kyret, po cisteni som hned otehotnela ale doslova hned a mam zdrave dievcatko 13 m a teraz momentalne cakam dalsie 😉 takze zo 4 t len jedno dopadlo zle , takze hlavne v hlave upratat a nebat sa nie je coho ked to ma byt bude

mimuska1994
20. okt 2015

@sandra171 ahojte ja som kyret podstupila 23.februara babetku prestalo byt srdiecko. Teraz som v 10tt dufam ze uz bude vsetko oka ale stale mam strach. Mne doktor povedal ze najmenej pol roka nemam otehotniet...

tinka881
21. okt 2015

@sandra171 Ja som nespinila ani v nemocnici. Teraz ešte spinis? Moje babenko bolo o 4tt mensie, preto som asi ani nespinila po zakroku. Ani injekciu mi nepichali.

kamilka1986
21. okt 2015

Aj ja som bola na kyretazi zaciatkom januara,tiez som prisla o babo v 13tt.Dr mi povedala ze by som mala pockat 3 az 6 mes ale ked som sa dala dokopy tak SME isli na to znova a posledny ms ktory som mala bol koncom marca 🙂 Na nase prekvapenie sa nam podarili dvojicky 🙂

sandra171
autor
21. okt 2015

@tinka881 ano trochu este spinim

sandra171
autor
21. okt 2015

ake ste potom mali vysledky z histologie?..co sa tam vlastne zisti?

tinka881
21. okt 2015

@sandra171 nemusis mi vykat 🙂 Ja som Martina. Nezistili mi nic. Na 99% nezistia nic. Proste, že sa len stalo. A potom zalezi do tvojhy gyn, ci ta niekde posle, napr. hematologia, genetiky atd. Hovori sa, ze po prvom raze nikde neposielaju, ale na hematologiu som sa vypytala sama

sandra171
autor
21. okt 2015

@tinka881 dik za odpoved...neviem naco potom beru tie vzorky ked sa tam aj tak nic nezisti

evka4
21. okt 2015

@sandra171 ja som otehotnela cca 3 mesiace po kyretazi. Co sa tyka obdobia, ktore treba cakat, nazory sa lisia. V nemocnici mi kazali cakat minimalne pol roka, moj gynekolog3 mesiace, dalsia lekarka mi odobrila tehotenstvo po prvej MS. Cakali sme tri mesiace. Tehotenstvo bolo dost zle prve 4 mesiace, vela som krvacala, ale nastastie vsetko dobre dopadlo. Mozno Ti v dalsom tehotenstve odporucia uzivat duphaston, mne ho predpisali, ale nejedla som ho, nakolko mi z neho bolo dost nevolno (uzivala som ho pocas toho tehotenstva, ktore skoncilo MA a aj tak to nepomohlo) a primar v nemocnici mi povedal, ze ani vzhladom na svoju dlhorocnu prax nedokaze potvrdit, ci duphaston pomaha alebo nie.
Drzim palce.