Dobrý večer prosím vás aká mastička je najlepšia na vyparenú riťku 😕 nikdy sme to nemali a to ma za chvíľku rok len dnes ráno som si všimla že ma celu riťku a šušku červenú až spálenú.. nechce ani sedieť s toho ak ju to stipe.. 😢😢
Skúšali sme aviril ale začala mi strašne plakať..
Ďakujem za rady
Nam vzdy pomohol obycajny detsky puder.
nám pomohol tiež imazol, a je bez predpisu...., vyskúšali sme všetko možné....
sudocrem... kupit sa da bez predpisu kdekolvek v lekarni, drogerii, tescu...
Taktiez sudocrem. Dovre nahrubo ponatierat do 2 dni je vystipanue prec
Imazol, najlepsi krém, dostat BEZ PREDPISU!!! Urcite si ho kúpte, za 2-3 dni je po cervenej ritke 😉
Pri prebalovani umývať repikom, nechať čo najviac vetrať, ak sa dá a u nás imazol krempasta, obyčajný imazol nič moc, práve ten krempasta pomohol, to som tu kedysi vyčítala
Neo pythiol. Kym som ho neobjavila, nic nepomahalo. Ak za stane , ze treba pouzit, tak cez noc je to vacsinou zahojene. Imazol sme mali a nezaberal tak rychlo. A niekedy vobec
imazol nam nikdy nezabral nám zaberal jedine pythiol
jednoznacne pythiol
Imazol krémpasta..
Imazol
@prokeinovak kazdemu babo daco ine. Mne sa osvedcilo pri kazdom prebalovani kupel v repiku (napustila som vodu do umyvadla,lavor nieco mensie a posadila aspon na 5 min) syncek to miloval lebo sa pohral vo vode a nestipali ho utierky a potom pomohol imazol (je bez receptu), pripadne sudokrem ale zo zaciatku som davala riadne hrube vrstvy. V lekarni mi dokonca raz poradila holtovu mast ale na nej je napisane ze je na ekzemy takze tu som na ritku vobec nedavala.
odporúčam pythiol, poriadne namastiť, za noc je najhoršie preč. Nám nič iné tak rýchlo nezaberá
Tak ako sa píše vyššie imazol ale treba pýtať KREMPASTU!!! Ten druhý je o ničom. My s tým bojujeme každý nový zubok a po antibiotikach...😢
No a večer uvarim repik a nechám ju dlhšie posedieť vo vanicke. To jediné zabralo keď mala ritku ako 🙊
A vetrat keď sa dá bez plienocky.
nasim drobcom fungoval bpanthen.
Nam sa to stalo ešte keď som malu kojila. Pila som veľa jablkovej šťavy a malá to mala z toho. Nepomohli žiadne krémy, pudre, dokonca ani krém s kortikoidmi. Až keď som prestala piť tu stavu. Všetko sa zahojilo a od vtedy tento problém nema. Takže toľko naša skúsenosť....
pythiol uz nevyrabaju,len neo pythiol.Ten je slabsi ako imazol krempasta (ako povedala lekarnicka,zlozenie je totozne,ale krempasta obsahuje o jednu liecivu a dolezitu zlozku viac).Mladsia mala milionkrat zapareniny,zabral jedine pytiol ktory uz nevyrabaju a krempasta.Vsetko ostatne bolo slabe
Umývať pod vodou,každé prebaľovanie.ziadne obrúsky vlhčené... A uvar repikovy čaj,ale slabý odvar a s tým potieraj po umývaní a nechaj zaschnúť na vzduchu,veľa robí vetranie riťky...A imazol,pytiol
Sudocrem.
krem na detsku ritku od happyskin
Ďakujem vám veľmi pekne ..😊😊
Kupili sme imazol a super
Mala ma už skoro čistú riťku..
Ďakujem za rady 😘
nám zatiaľ na všetko dobre zabral bepanthen care.
Sudocrem je výborný krem
Imazol na predpis