Aj vy ste hrozne unavené deň po ovulácii?

14. sep 2021

Pekny dnik. Chcela by som sa opytat ci aj vy ste do ovulacie plne energie, a po prebehnutej ovulacii vam klesne energia a prichadza strasna unava pocas dna. U mna je to dnes 15 den cyklu, vacsinou len 1 den je takyto, ze som jak mechom uderena a unavena. Cim to je sposobene? Moze byt ta unava znakom este len prebiehajucej ovulacie alebo tesne pred ovu alebo hned po? Ako to mate ak to mate 😄 ja to u seba sledujem uz mesiace, co sa snazime. HP mam OK.

andrea_prestastna
14. sep 2021

Nie niesom , nesledujem sa tak

autor
14. sep 2021

@andrea_prestastna tak ja sa tiez nesledujem, je to fakt. Mam den dovolenku a chcela som ho vyuzit na kopec veci, ale ako kazdy mesiac aj tento, som odpalena, unavena. Skratka bez energie. Zajtra bude lepsie 🙂

domka222
14. sep 2021

Tiež sa nesleduješ a sleduješ to u seba už mesiace ako sa snažíte? Tak potom ako? 🤔

autor
14. sep 2021

@domka222 ked sa to opakuje kazdy mesiac a je to mega citelne, ako to mam prehliadnut?

domka222
14. sep 2021

Čiže sa sleduješ. Lebo vieš kedy sa presne tento stav počas cyklu opakuje.

autor
14. sep 2021

@domka222 tak sa sledujem. Nijak mi tento prispevok nepomohol, hladam skusenosti ci to maju aj ine zeny.

diewcatqoo
14. sep 2021

Som unavena stale, aj po ovulacii, aj pred ovulaciou, aj pocas menzesu 🙂 nebadam na sebe, ze by som bola den po ovulacii inak unavena.

vulka
14. sep 2021

Ja už mám rodinu, domácnosť, zamestnanie, záhradu,...., takže takéto drobnosti nesledujem a ani neriešim 🙂

rosalie1411
14. sep 2021

Autorka, aj ja to mam tak isto. A ci sa sleduješ alebo nie, veď to sa ani človek nemusí extra sledovať a pokiaľ ma pravidelný cyklus, resp. Plodný hlien, tak to jednoducho zaregistruje.. 😊

autor
14. sep 2021

@rosalie1411 vies aj urcit ci ta unava je v den ovu alebo uz po nej? Dnes mi skoncil plodny hlien. Ovu testy nerobim uz.

martaturi
14. sep 2021

Možno niečo z toho bude na teba sedieť 😄 mne to poslala kamarátka keď som sa jej žalovala, že som v čase ovulácie depresívna 🤷‍♀️😂 čiže úplne mimo tabuľky

luccija
14. sep 2021

Je to normálne prudko klesnú hormóny ja som taká od ovu po menzes vlastne mi je dobre plna energie pár dní z mesiaca:(a deň dva pred menzesom úplne zle

patus_2
14. sep 2021

Tak ja ani ovuláciu nemusím sledovať, presne viem kedy ju mám. Bolí ma vtedy brucho, občas mám aj tráviace problémy. Aj unavená som potom z tej bolesti.