Ahojte. Otázka pre ženy, ktoré boli počas pôrodu nastrihnuté a šité: Aj vás zvykne miesto šitia bolievať na začiatku menštruácie? Rodila som pred rokom, zahojila som sa pomerne rýchlo, nemala som nijaké komplikácie, ale vždy, keď dostanem menštruáciu, ma toto miesto 1-2 dni bolí. Okrem týchto pár dní v mesiaci ma to nikdy nebolí. Je to tupá bolesť, akoby som sa tam poriadne udrela. Cítim to počas chôdze a ešte viac, keď sedím. Je to podľa vás normálne?
Bola som 2 x roztrhnuta sili ma 45minut povedali mi ze 4 level je max a ja som mala level 3 .. nic ma Nebolelo tak mesiac po porodoch..
Ano boli, aj 12 rokov po porode. Obcas intenzivne prvy den menstruacie
@althejka To je zaujímavé. Keby ma to bolí aj inokedy, tak sa nečudujem. Zaujímalo by ma, prečo len na začiatku menštruácie... Či je to miesto vtedy viac prekrvené alebo čo.
Je to zrejme tym,že na začiatku menzesu sa viac otvara krčok maternice. Zvykne bolieť aj panva,klby.
Môže byť,aj mňa vyše roka pobolievala jazva aj pri zmene počasia. Prešlo to samé a ani neviem,že som bola nastrihnuta.
Fakt sranda, ze kazda z nas to ma uplne inac. Taktiez som bola zasivana a ozaj ze dost, ale po zahojeni som necitila uz vobec nic. Teraz uz absolutne nie.
Nikdy ma to nebolelo po zahojeni a to som bola sita veľmi zvonka aj zvnutra