Ahojte dievčatá. Kolko vám meškal menzes po očkovaní? Pred očkovaním viac menej + - 2 dni pravidelný. Okolo 32-34 dc. Po prvej dávke meškal 8 dni, po druhej dávke už mešká 13dní. Som už 47dc. Prsia mám citlivejšie skoro dva týždne a tá mrcha sa nie a nie spustiť. Prosím pomoc. Tehotná bohužiaľ nie som. Tehotenské testy sú negatívne. :(
Mne meskal 2tyzdne tiež len citlivé prsia, skus si dat alchemilkovy čaj
Ja som bola ockovana astrou a v oboch pripadoch sa mi na druhy den spustil taky silny, ze az (ockovali ma v dni, kedy som prave krvacala). Akurat pred druhou davkou som mala taky divny, 3 tyzdne som akoby len spinila, normalny (ale silny) sa spustil az den po ockovani. Ale ja som sa stahovala, tak som to pripisala stresu zo stahovania 🙂 dalsie uz boli normalne 🙂
mne skoro dva týždne. ďalší cyklus prišiel načas.
Aj mne skoro dva tyzdne meskal
Mne meškal vyše 50 dní,neboj príde 😎
Baby ďakujem. Vidim, ze nie som jediná. Už ma dnes aj pobolieva brucho (mavam to tak niekedy pred ms) .. som zatiaľ dohodnutá s gyn, ze pokial neprídu do zajtra tak prídem na sono, ci náhodou cystu nemám a na vyvolavacku. Toto ma teda fakt prekvapilo, takéto meškanie 😒 skúšala som aj kupel. Aj vino a nic.
Treba ísť k doktorovi necgvti pichne vyvolavačku 🤷♀️