Acla: antibeta - 2MG IgG šedá zona

jarmilad
11. sep 2015

Ahojte chcela by som sa spýtať ktorá má rovnakú diagnozu ACLA: antibeta- 2MG IgG šedá zona a čo to znamená./ešte mám baz- hodnota 0, neu- hodnota pod normu/ Kedže od svojej doktorky som sa odpovede nedočkala tak som hľadala v llekárskych správach a štúdiach. Tam som našla, že pri pozitivnej igG to znamená opakované potraty a niečo s imunitou, pri šedej zone zatiaľ nič konkretne , boli tam spomínané tiež tie potraty. Veľmi chcem mať dieťa, máme len dceru 8 ročnú a je mi ľúto, že nemá súrodenca , ktorého veľmi chcem.
2x som prišla o dieťa, vo 4 mesiaci diagnostikovali downov syntrom a nador, a druhé sa narodilo po predčasne v 6.mesiaci /žiaľ už nežilo/ po vyvolaní pôrodu kôli krvácaniu od začiatku tehotenstva a odtoku plodovej vody v 5.mesiaci s kontrakciami niekoľko dní. Bojím sa otehotnieť aby sa to neopakovalo, už by som to nezvládla.

bonaqa2013
11. sep 2015

každé tehu je iné, každé prebieha inak, takže ak chceš bábo tak jednoducho to riskni, však prvé máš zdravé...

jarmilad
autor
11. sep 2015

@bonaqa2013 Dakujem chceme to riskúť ale aj tak mám veľké obavy aby sa to neopakovalo