Ahojte mate niekto skúsenosti s chirurgickým zákrokom abscesu na prsníku ? Dnes mi to rezali nič mi nedali ani antibiotika a zajtra mám ísť na prevez, aké ste mali vy skúsenosti koľko sa to hojilo a koľkokrát vám to prevezovali a čistili ?
@maryetta a ako dlho sa vám to hojilo ? Kojili ste ?
@domca261992 och to si uz nepamatam. Cca ten tyzden bol prevez a potom este nejaky tyzden kym to bolo uplne ok.
Ano dojcila som. Kym to bolo zle tak z toho druheho. A uz ked bolo lepsie tak uz aj z toho rezaneho.
Bola som 2x v narkoze.2x.som prsia odsala a mlieko vyliala.a potom som normalne kojila..mala som ta steristripy po 10.dnoch mi ich dal.dolu
@saxana000 wow a to už ste mali take zle keď v narkoze mne ambulantne ale to som ju ukecala lebo má chceli toez hospitalizovať
@domca261992 ano trpli mi prsty.silny zapal..prso krvave žerave.riesili to hned..
Potom mi tam ostal este ohraniceny utvar velkosti gastanu ale bez zapalu to mi riesili ked mala dcera rok a pol a odstavila sa od kojenia.zase 2 dni hospitalizacia a steristripy.dve male jazvicky zboku a odvtedy pokoj.
@saxana000 kde v akej nemocnici Vam to prosim riesili?
@lacny_predaj trnava
Mne dali tusim aj atb vtedy.
Chodila som asi tyzden. Asi 2-3x kazdy den a potom asi 2x s 2-dnovym odstupom.