Ahojte, niekto kto to podstúpil, po prípade nejaké skúsenosti? lekár mi navrhol abláciu maternice, ale váham... na internete je toho o tom strašne málo 😒 Ďakujem
@icejane Ahoj ja som presne opačný prípad. Chcem tento zákrok ale neviem kde a kto ho vykonáva. Vieš mi pomôcť? Ďakujem 🙏
katka19800 ja som dostala odporúčanie na dr. urdzik peter v košiciach
@katka19800 ahoj no co podstupila si? Mne teraz navrhla tu termoblacia endometria. A nic na nete nie je
Ahojte, pred vyše týždňom som bola na termoablaciu endometria, kto ste absolvovali, viete mi dať viac info? Ešte spinim, trosilinku, ale čerstva krv stále, je to ok? Koľko ste sa z toho zostavovali?
@katka19800 vidím,že stará téma,ale podstúpila si nakoniec tú ablaciu? Mne ju dr.odporucila kvôli silnému krvácaniu počas menštruácie, v januári som bola na kyrete - polypy,no žiadna zmena. Mám 44 r a vôbec neviem, čo od toho čakať
@all ahojte, caka ma ten zakrok tiez, je tu niekto, kto vie dat realne skusenosti po zakroku, aj ohladom zotavovania sa, atd.? Dakujem
@all Ahojte, vidím že táto téma je už staršia ale tiež ma to zaujíma. Ja mám zatiaľ skúsenosť od jednej kamošky, ktorá si to pochvaľuje ale chcela by som tiež viac skúseností. na internete som našla že sa to robí už v každej nemocnici tak by som chcela tiež nejaké skúsenosti od ďalších žien. https://www.zdravamaternica.sk/gynekologicke-od...
Ja na to idem zajtra. Dr. mi hovorili, že úspešnosť na zastavenie silného krvácania je 50:50… škoda, že tu neviem najst skúsenosti, ako dopadli ine ženy
@bluka2 ahoj, prosím ťa, už to máš za sebou? Ako to prosím prebiehalo? Mňa to čaká 18.10. A rada by som počula skutočne skúsenosti 😊 kľudne aj cez súkromnu poštu 😊 ako sa cítiš teraz?
@natinka1988 Dnes sa uz konecne citim okey! Kludne mi napis spravu a spytaj sa, ale ja som to mala v DE, takze neviem, ci je to uplne ten isty postup
@all Ahojte, ja už som po zákroku, po zákroku som mala menšie bolesti v podbrušku a trochu som špinila. Ale po pár dňoch sa cítim dobre. Verem že to takto ostane, preto zatial zakrok odporučam. držím vám palce baby
@lucka250919 ahoj, mozem sa opýtať pár otázok? Môžem napísať správu? 😊
Ahojte , som tesne po zákroku. Bola som v nemocnici Bory. Čo sa týka starostlivosti môžem len doporucit nemocnicu. Po operácii som mala bolesti v podbrušku ako pri menštruácii, ale nie dlho. Zákrok je v celkovej anestézii. Doktorka mi povedala, ze už budem mať alebo slabú menštruáciu alebo už nebudem krvácať. Mam 49 rokov. Čas ukáže...
@misiacikm ahoj, mňa to čaká v Boroch 18.10. Takže ty si pochvalujes? Kedy ťa prosím pustili domov? Moc si krvácala po zákroku?
@natinka1988 ahoj, no tá starostlivosť v Boroch bola na veľmi vysokej úrovni. V ten istý deň som išla domov .
@misiacikm ďakujem ☺️ a ako sa teraz cítiš? Máš bolesti?
@natinka1988 nie, nič ma neboli. Iba som otapena z narkózy.
@misiacikm môžem sa tá ešte opýtať prosím? Písala sa že dr ti povedala že buď budeš mať slabú menštruáciu alebo žiadnu, ja v Boroch mám dr Dugatovu a ona sa má 3x pýtala či som 100% rozhodnutá lebo že deti už mám nikdy nebudem mať lebo už nebudem mať menštruáciu, tak som prekvapená že tebe povedala že buď slabú alebo žiadnu...
Nikto nič? ☹