Chcem sa spýtať moja mala dcéra má skoro 9 mesiacov a nechce skoro nič jest iba mlieko, je na UM, od 4 mesiaca ju prikrmujem ale je to slabota, niekedy par dni papa celkom dobre, potom mesiac nič nechce jest oba mlieko, potom dva dni je normálne a zase to isté, je to normálne?
Ahoj ja kojim ale tiez spociatku len par lyziciek prikrmu..teraz ked ma zacatych 10m sme sa dostali na pol maleho sklicka jedla..to je obed..ranajky nist...maximalne nejaky termix poobede...vyziva nehrozi...ovocie detto...keksy chrumky piskoty max 1kus..vecer zje kasu aj to nic moc...pozri..pokial je spoko a pribera neries..su take deticky co im staci...pride ten vek ked bude papat..
alofinka..ahoj,nemusíš sa báť,stresovať ..nas maly tiež odmietal prikrmovanie ,bola som z toho v šoku ,lebo pri jeho súrodencov som take niečo nepoznala,jedli všetko čo som im prichystala....potom som rezignovala,lebo vôbec nic nechcel,iba mlieko..dovŕšil rok a potom sa to naše jedenie rozbehlo🙂
Ďakujem všetkým áno myslím že je spokojná a priberá veru pekne, ale len z toho mlieka tiež si myslím že sa to niekedy rozbehne
To pôjde samo, začne aj jej liezť to mlieko tak povediac hore krkom a prejde ti v pohode na mlieko. Len to chce čas. Nasilu to do nej predsa pchať nemôžeš a keď ti pekne priberá, tak by som to nejak tragicky nebrala. Hlavne, že rastie.
Neboj sa, pomaličky sa rozapapá, najlepšia je pre ňu chuť mliečka. Stále jej dávaj ochutnávať nové jedlá a uvidíš, keď bude mať viac ako rok, tak začne papať aj iné ako mlieko. Aj u nás to tak bolo.
Moja tak odmietsla jedlo 11 mesiacov. Ja som sice kojila ale to je nepodstatne. Pokial pribera, ako ma, neries. Pripadne sa spytaj pediatricky, aby si mala pokoj na dusi.