9 dni meškajúca menštruácia

mirkastevko
26. feb 2024

Ahojte baby mam na vás veľku prosbu o info... mešká ni menstruácia 9 dní mala som dostať 17.2 ale nedostalo som a pohlavný styk nemam.. začala som piť tie tabletky DUPHASTON aby prisla menstruacia pijem uz 2 den tabletky jednu rano a druhu vecer ale nic este mohla by som tu menstruaciu este dostat do konca mesiaca??... lebo som si ista pohlavny styk ke vylučeny lebo ho nemam už dlhšiu dobu ale bola som aj chora a odkedy som ju nedostala tak mam as stres aj sa bojim..

gejb
26. feb 2024

@mirkastevko gynekológ ti predpisal duphaston aby si menštruáciu dostala? Lebo ten funguje presne naopak...on ju blokuje.

mirkastevko
autor
27. feb 2024

@gejb nepredpisal mi ju ja som.citala ze to privolava menstruaciu

crazy_cat_lady
27. feb 2024

@autorka lekar ti ho nepredpisal, ale uzvias ho. tak odkial si sa k nemu dostala? ms ti zvykne meskat pravidelne? pises, ze si bola chora. cyklus moze meskat aj kvoli tomu. ak si nebudes ista, vzdy mozes navstivit gynekologa

sense
27. feb 2024

@mirkastevko duphaston ti menštruáciu nevyvoláva.. A čudujem sa ze si sama. Ordinuje lieky dopĺňajúce chýbajúce hormóny. Vynechajte duphaston a ak menštruácia do. Par dni nepríde tak chod k lekarovi

gejb
27. feb 2024

@mirkastevko tak si zle čítala, duphaston obsahuje hormón progesteron. Tvoje telo si teraz "mysli" ze si tehotná a blokuje preto menštruáciu.

mirkastevko
autor
27. feb 2024

@sense
@gejb čo mamteraz robiť to ako som len 4 tabletky vzala ...nemate dajake rady?.

gejb
27. feb 2024

@mirkastevko už to jednoducho neužívaj

mirkastevko
autor
27. feb 2024

@gejb a je možne že dostanem ešte menštruáciu hoc je koniec uz mesiaca

sense
27. feb 2024

@mirkastevko no teraz už nič výsada a cakaj