dobry den chcela by som sa opitat ze 6 sni my meska menzes pred troma dnoma ked som sla na wc mocic mala som vytok a v nom bola celkom ruzovka ako keby bodka co clovek by si ju ani nevsimol potom tak isto na druhy den som sla na wc a tak isto tak vo vytoku bola ruzovka bodka tak som si mysllela ze my zacina menzes ale uz dnes je tomu 6 den vytok ked idem na wc je uz bili a menzes este neprisiel a uz zasna ruzova bodka vo vytoku sa neobvavuje mozete my poradit ale ze som tehotna v mojom pripade neexzistuje preto ze mam myomi na maternici tak nechcem si robit zasne nadeje a zase sa sklamat ako vsy
Načo zakladáš ďalšiu tému. Choď k lekárovi. A kým budeš u lekára čakať, tak si vygoogli gramatiku slovenského jazyka a trochu sa douč.
@macinkova nabuduce bodky, ciarky, bez hrubok....
Btw lekar co na to?
Boze dievca ved si to precitaj po sebe, kym nieco odosles, to sa ani citat neda. Kazdopadne myom v maternici nezabrani mimomaternicovemu tehotenstvu a ani normalnemu... normalne si sprav test.
@veronikaszabova prepacte ale ked budem chciet pisat ciarki bodki tak si zaplatim ucitelku slovenskeho jazyka lebo ja ovladam len anglictinu a v anglictine sa gramatika nepouziva dakujem za pochopenie a ked chcete kritizovat ludi podla pisania tak chodte niekam inde alebo do skoli s tsm kritizujte sa som sa len chcela poradit dakujem ze se tu tski zlaty ludkovia 😂
Radu si dostala, choď k lekárovi, sama si si svojvoľne vyradila lieky, máš myóm, tu ti nikto inú radu nedá.
@macinkova 🤦🤦🤦 to su take klasicke "konikovske vyhovorky"
@macinkova ale ano, aj v anglictine sa pouziva gramatika. A dokonca aj pravopis.
V anglictine sa gramatika nepouziva, ani ciarky, ani bodky, prosim ta na akej planete zijes 😵 Tak skus napisat na anglicke forum teda 😂
@macinkova diakritiku nemusis pouzivat nakomplet, ale bodky a ciarky su nevyhnutnostou. ak to tam nedas, vznikne gulas.
pokial viem, ked sa niekoho na nieco pytas a komunikujes, tak to robis preto, ze chces aby to ten druhy pochopil a pripadne ti poradil, vyjadril k teme nazor a podobne.
zial ti akosi unika, ze to nepochopi, ak to napises takto
ak nepises bodky a ciarky, potom citajuci nevie vytvorit z toho vety, nevie ci niektore slova patria k predchadzajucej myslienke, ci az k tej druhej a moze to dostat uplne iny vyznam, ako by to mat malo.
takze tie bodky a ciarky maju obrovsky vyznam v texte a nedaju sa vyechavat.
jasne, ze sa moze sem tam urobit preklep, ale umyselne vynechavanie vhodne nie je.
k otazke. tehu byt mozes, ale mozes amt aj posunuty cyklus. ak je z nedostatku progesteronu, tak sa moze stat, ze pred spustenim prichadza na par dni spinenie, aj slabuske chvilkove krvacanie.
takze tazko povedat, co to u teba bude.
skus urobit test a uvidis, ci nahodou nei si tehu,
aj bude negativny, tak zrejme predlzeny cyklus.
Bože dajte jej pokoj , ona sa pýtala na určitú vec nie na gramatiku ... Píšu tu bežne Polky , Ukrajinky atď
Nechápem či toto je zapotreba riešiť , dá sa to prečítať keď človek použije mozog , Pani chcela poradiť tak keď nemáte prenu radu tak ani nepíšte nič
Moja rada je že nech si urobí tehotenský test a to je všetko .
@lucuass a osobne netrvam na tom,a by bola gramatika dokonala, aj ked neikedy je to strasne, co niektori dokazu napisat, ale myslienky treba oddelit, bez ohladu na to,c i slovencinu dokonale ovlada, ci nei, to nei je o pravopie, ale o obsahu pisaneho.
na taky prispevok mozog nestaci. netvrdim, ze sa to tyka aj tohoto prispevku, ale teda dalsi takyto jej prispevok sa uz pochopit nemusi dat. uz som sa s takymi stretla. tam jedine jasnovidecke schopnosti, lebo fakt tam som nevedela, k comu patri cast prispevku, ci k prvej myslienke, ci k druhej. bolo to tak napisane, ez sa to nedalo pochopit.
@macinkova no moja kamoska bola tehotna s dost velkym myomom. Je to malo pravdepodobne, ale nie nemozne. Tehotenstvo bolo rizikove, ale skoncilo sa v normalnom termine a ma krasne dietatko ❤️ myom jej zoperovali a vybrali cca o pol roka ked sa zotavila 💁♀️