6 dní mi mešká menzes

macinkova
9. jan 2024

dobry den chcela by som sa opitat ze 6 sni my meska menzes pred troma dnoma ked som sla na wc mocic mala som vytok a v nom bola celkom ruzovka ako keby bodka co clovek by si ju ani nevsimol potom tak isto na druhy den som sla na wc a tak isto tak vo vytoku bola ruzovka bodka tak som si mysllela ze my zacina menzes ale uz dnes je tomu 6 den vytok ked idem na wc je uz bili a menzes este neprisiel a uz zasna ruzova bodka vo vytoku sa neobvavuje mozete my poradit ale ze som tehotna v mojom pripade neexzistuje preto ze mam myomi na maternici tak nechcem si robit zasne nadeje a zase sa sklamat ako vsy

kikushaa
9. jan 2024

@macinkova no moja kamoska bola tehotna s dost velkym myomom. Je to malo pravdepodobne, ale nie nemozne. Tehotenstvo bolo rizikove, ale skoncilo sa v normalnom termine a ma krasne dietatko ❤️ myom jej zoperovali a vybrali cca o pol roka ked sa zotavila 💁‍♀️

sili82
9. jan 2024

Načo zakladáš ďalšiu tému. Choď k lekárovi. A kým budeš u lekára čakať, tak si vygoogli gramatiku slovenského jazyka a trochu sa douč.

macinkova
autor
9. jan 2024

@sili82 nereaguj na moje diskusie a budes mat klud dakujem za pochopenie

veronikaszabova
9. jan 2024

@macinkova nabuduce bodky, ciarky, bez hrubok....

Btw lekar co na to?

anjelicek26
9. jan 2024

Boze dievca ved si to precitaj po sebe, kym nieco odosles, to sa ani citat neda. Kazdopadne myom v maternici nezabrani mimomaternicovemu tehotenstvu a ani normalnemu... normalne si sprav test.

macinkova
autor
9. jan 2024

@veronikaszabova prepacte ale ked budem chciet pisat ciarki bodki tak si zaplatim ucitelku slovenskeho jazyka lebo ja ovladam len anglictinu a v anglictine sa gramatika nepouziva dakujem za pochopenie a ked chcete kritizovat ludi podla pisania tak chodte niekam inde alebo do skoli s tsm kritizujte sa som sa len chcela poradit dakujem ze se tu tski zlaty ludkovia 😂

sili82
9. jan 2024

Radu si dostala, choď k lekárovi, sama si si svojvoľne vyradila lieky, máš myóm, tu ti nikto inú radu nedá.

veronikaszabova
9. jan 2024

@macinkova 🤦🤦🤦 to su take klasicke "konikovske vyhovorky"

diewcatqoo
9. jan 2024

@macinkova ale ano, aj v anglictine sa pouziva gramatika. A dokonca aj pravopis.

anjelicek26
9. jan 2024

V anglictine sa gramatika nepouziva, ani ciarky, ani bodky, prosim ta na akej planete zijes 😵 Tak skus napisat na anglicke forum teda 😂

majamat
9. jan 2024

@macinkova diakritiku nemusis pouzivat nakomplet, ale bodky a ciarky su nevyhnutnostou. ak to tam nedas, vznikne gulas.
pokial viem, ked sa niekoho na nieco pytas a komunikujes, tak to robis preto, ze chces aby to ten druhy pochopil a pripadne ti poradil, vyjadril k teme nazor a podobne.
zial ti akosi unika, ze to nepochopi, ak to napises takto

ak nepises bodky a ciarky, potom citajuci nevie vytvorit z toho vety, nevie ci niektore slova patria k predchadzajucej myslienke, ci az k tej druhej a moze to dostat uplne iny vyznam, ako by to mat malo.
takze tie bodky a ciarky maju obrovsky vyznam v texte a nedaju sa vyechavat.
jasne, ze sa moze sem tam urobit preklep, ale umyselne vynechavanie vhodne nie je.

k otazke. tehu byt mozes, ale mozes amt aj posunuty cyklus. ak je z nedostatku progesteronu, tak sa moze stat, ze pred spustenim prichadza na par dni spinenie, aj slabuske chvilkove krvacanie.
takze tazko povedat, co to u teba bude.
skus urobit test a uvidis, ci nahodou nei si tehu,
aj bude negativny, tak zrejme predlzeny cyklus.

lucuass
9. jan 2024

Bože dajte jej pokoj , ona sa pýtala na určitú vec nie na gramatiku ... Píšu tu bežne Polky , Ukrajinky atď
Nechápem či toto je zapotreba riešiť , dá sa to prečítať keď človek použije mozog , Pani chcela poradiť tak keď nemáte prenu radu tak ani nepíšte nič
Moja rada je že nech si urobí tehotenský test a to je všetko .

majamat
9. jan 2024

@lucuass a osobne netrvam na tom,a by bola gramatika dokonala, aj ked neikedy je to strasne, co niektori dokazu napisat, ale myslienky treba oddelit, bez ohladu na to,c i slovencinu dokonale ovlada, ci nei, to nei je o pravopie, ale o obsahu pisaneho.
na taky prispevok mozog nestaci. netvrdim, ze sa to tyka aj tohoto prispevku, ale teda dalsi takyto jej prispevok sa uz pochopit nemusi dat. uz som sa s takymi stretla. tam jedine jasnovidecke schopnosti, lebo fakt tam som nevedela, k comu patri cast prispevku, ci k prvej myslienke, ci k druhej. bolo to tak napisane, ez sa to nedalo pochopit.