5 dní meškajúca menštruácia

10. okt 2022

Pekný deň.
Menštruácia mi mešká 5 dní, bohužiaľ som v karanténe a nemám sa ako dostať k tehotenskému testu, spravila som si ovulačny, ktorý som mala doma. Vraj ak je žena tehotná, má mať pozitívny aj ten. Ja ho mám negat. prikladám foto. Môžem podľa vás vylúčiť tehotenstvo v tomto prípade ?

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
k47
10. okt 2022

Z foto by som ho nenazvala negatívny, skôr nejasný (moje pozitívne ovulačné boli len o málo tmavšie). A tak či tak to nie je záruka, keďže na to nie je priamo určený. Počkaj si na tehotenský, ten by touto dobou mal byť už jednoznačný.
Pilulka.sk je dobrý nápad. Niekedy to aj bežné lekárne majú poriešené - naša najbližšia má oznam na dverách, že pri karanténe im treba zavolať a objednávku vydajú pri zadnom vchode.
Niekedy to vieš natipovať z príznakov, k tým je kopa článkov. U mňa napríklad zaguľatenie pŕs, absencia chuti na pivo/cocktail a mierna bolesť v podbrušku neprechádzajúca do menštruácie boli nápadnými indikátormi.

nevenka
10. okt 2022

Ja som mala ovulacny pozitivny asi az po 2 tyzdnoch meskania a to uz na tehotenskom boli kolajnice. Na toto sa spoliehat neda. Treba si objednat cez eshop tehotenske testy.
Priznaky tehotenske ziadne, ale kedze som bola 4.x tehotna, tak uz som co to tusila, aj si meravala bazalnu teplotu, ktora naznacovala tehotenstvo.

cakambabatko
11. okt 2022

Mne sa omeškala ovulácia a v dôsledku toho mi meškala menštruácia..😊 V čase, keď som mala mať menštruáciu som dostala ovu a vtedy som aj otehotnela