4 dni cítim bolesť v pošve

gaborovagaborova
18. júl 2022

Dobrý večer. Už viac ako 4dní cítim bolesť v pošve (pálenie, svrbenie).. Počas pohlavného styku mam silné bolesti. Nikdy som to nemala, len teraz. Chcem sa spýtať, môže ísť o tehotenstvo? ďakujem za každú jednú odpoveď. 😊

deti95060810
18. júl 2022

tehotenstvo?
ak tehotenstvo tak si sprav test, ja som skôr myslela na nejakú mykózu...

vazky_a_motyle
18. júl 2022

@gaborovagaborova Skor nejaka infekcia, mykoza. Ak je aj nejaky vytok.

gaborovagaborova
autor
18. júl 2022

@deti95060810 čítala som o tom, že to môže byť aj tehotenstvo, no neviem 🤔

gaborovagaborova
autor
18. júl 2022

@vazky_a_motyle žiadny výtok

vazky_a_motyle
18. júl 2022

@gaborovagaborova Potom ostava prehliadka u gynekologa.

gaborovagaborova
autor
18. júl 2022

@vazky_a_motyle v stredu idem u gynekológa, no uvidím no. A myslíte môže ísť o tehotenstvo alebo nie? 🤔

anjelicek26
18. júl 2022

Tehotenstvo nesposobuje ziadne palenie, svrbenie ci silne bolesti pri pohlavnom styku, neviem baby obcas ake clanky to citate... Do stredy uz nejako vydrzis, a ten sex teraz vynechajte.

gaborovagaborova
autor
18. júl 2022

@anjelicek26 čudujem sa, lebo nikdy som to nemala len teraz .. a bojím sa ci to môžem byť dačo vážne alebo nie.. dakto mi hovorí, že môže ísť o tehotenstvo no neviem, preto som radšej napísala tu.

vazky_a_motyle
18. júl 2022

@gaborovagaborova Nie som lekar ale myslim ze skor to bude nejaka infekcia pripadne nejake ranky pre ktore styk bolel.

akinom0077
19. júl 2022

@gaborovagaborova mykoza, bakterialna infekcia, zapal… ziadne tehotenstvo. 4 dni a cakas ? naco? este skusas mat styk… rovno sa mozete liecit obaja.
Nekupuj di prosim nic volnopredajne chod za gyn na vyter a preliecte sa s partnerom obaja.
Boze este styk mas s boelstou palenim… pri iba miernom naznaku/ pocite ze ide na mna mykoza uz styk nemam alebo ked este len je to take ze neviem co z toho bude a nic ma zatial neboli len sa mi proste nepozdava vytok tak kondom

sabina_71
19. júl 2022

@akinom0077 presne tak aj ja 🤦‍♀️ Dievča moje máš buď mykozu alebo infekciu. Žiadne dieťa nečakáš. Ja by som ich asi 10 mala už

gaborovagaborova
autor
19. júl 2022

@sabina_71 a dnes ráno som cítila také mierne bolesti v podbrušku v ľavej časti.. no neviem z čoho to môže byť 💁‍♀️🤦‍♀️

lenkadenisa
19. júl 2022

@gaborovagaborova že tehotenstvo, no si ma pobavila. budeš mať zápal alebo mykózu...

liloastitch
19. júl 2022

Bolesti môžeš mať z infekcie.

gaborovagaborova
autor
19. júl 2022

@lenkadenisa dočítala som sa, že môže ísť o tehotenstvo.. takže neviem..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkadenisa
19. júl 2022

@gaborovagaborova no daj link, toto teda tehotenstvo nie je ani omylom

akinom0077
19. júl 2022

@sabina_71 🤝