Kočky, viem že takáto téma - aspon podbná tu už určite je, ale nedá mi sa Vás opýtať na takúto skúsenosť. Dnes som 37 DC. Už týžden ma bolí podbruško akoo pri ms, začali ma aj kríže . Rýchlo sa zadýcham ,som precitlivelá a krčok mám dolu a tvrdý. Robila som si už 5 testov ,ale všetky vyšli negatívne. Som už zúfalá. Myslíte si, že ten test nemusí ukazovať dobre ? Môže byť nízka hladina hcg ? Stalo sa vám už niečo podobné? Prosím poradte
Treba psychologa, ak nie psychiatra...
1) Dobre vies, ze je tu million podobnych tem, aj tak zakladas vlastnu.
2) Zachvilu bude tehotensky priznak aj to ,ze sa rano zobudis a vecer ides spat.
škoda, že tu nie je aj možnosť "nepáči sa mi to" alebo "nesúhlasím" neurážaj" často by sa k niektorým odpovediam veľmi zišli, veľmi rada by som to odklikla pri @maslenka47 Úplne najlepšie je urážať, zabudnúť na to, že aj mojim, tvojim...problémom, najväčším na svete, bol práve takýto problém...reči typu - už to tu bolo...no áno, bolo, aj pravidlá MK poznáme dôverne, niektorí sme tu už dlhšie...iní nie. Ale ak to niekto prežíva prvýkrát, cíti to inak, ako niekto, kto už roky len okukáva témy na MK a je mu dlho čítať dookola to isté. veď ak ťa to nudí, rob niečo iné 😉 neurážaj ľudí len preto, že TY si toto už čítala
@zuzulik75 skús sa chvíľu nesledovať, počkaj pokojne nejaký týždeň a potom si zopakuj test, prípadne navštív gynekológa
Áno,stalo. Stalo sa mi už asi všetko. Tehu test pozitívny ešte pred mms, tehu potvrdené lekárom, bábo sa neudržalo......tehu test negatívny aj na 40 DC, resp. pozitívny asi v jeden deň, na druhý deň už negatívny, bábo sa neudržalo.....všetky tehu príznaky,aké popisuješ...ešte dokonca aj špinenie pri zahniezdení, bábo sa neudržalo, .....čo ti môžem z vlastných skúseností poradiť, nesleduj sa tak velmi, ak si tehu, len to bábu ublíži.....sú baby,ktorým tehu test ukáže pozitivitu pár DPO, ...sú baby,ktorým test ukáže pozitivitu až po 2 týždňoch meškania mms a všetko je aj napriek tomu ok.......chceš velmi otehotnieť, príznaky môžu byť naozaj aj vsugerované.....neostáva ti nič iné,len počkať aspoň týždeň a urobiť si test,alebo ísť za lekárom... 😵
Niektorí ľudia sú múdri ako rádio.... len ich preladiť....
Ak ti mrcha už takto mešká a testy negatívne, neriešila by som už kŕčok a pod., ale zašla na gyndu. Lekár ti urobí utz, popr. vezme krv na hcg a pichne vyvolávačku. Ak si tehotná, tehotenstvu neuškodí, ak nie, spustí mrchu.
Každopádne už nečakaj, zbytočne si naťahuješ cyklus (hlavne ak sa snažíte o bábätko, treba sa tohto cyklu - ak je neúspešný - "zbaviť", dostať vyvolávačku, aby nabehol nový s novou šancou 🙂
Drž sa.
..ahoj zuzi, ja som mala podobný "problém" na jeseň, keď sme sa začali snažiť o bábo. 35. DC a menzes nikde. test rovnako negatívny, asi dva dni na to menzes prišiel. u mňa to bolo všetko v hlave, hrozne som si želala otehotnieť. držím palce, aby bolo všetko tak, ako si želáte. pa