Ahoj babulky ja som uz naozaj zufala a neviem,co robit ako bojovat dalej,ci to ma este zmysel. Som snazilka v starsom veku,snazime sa uz 3 roky,po rocnom neuspesnom snazeni,sme sa rozhodli pre asistovanu reprodukciu,boli sme tri krat na umelom oplodneni,prvy krat sa mi vytvorilo jedno jedine vajicko,ktore sa aj oplodnilo a aj som s neho otehotnela,bola to neskutocna radost,ktora zial dlho netrvala,srdiecko nebilo,tak som skoncila v nemocnici na cisteni..potom sme boli este na druhom umelom,kde sa mi vytvorili dve vajicka,dve mi vlozili,zial neujali sa,myslela som si ze preto,lebo sme boli priliz skoro po tom potrate...no v dalsom cykle som otehotnela spontanne,zial mala som velmi nizke HCG ktore nakoniec kleslo a prisla ms.asi po tristvrte roku sme sa rozhodli ist uz na tretie umele ako samoplatci,tak som verila,ze toto bude posledne a uspesne,vytvorili sa mi tri vajicka .oplodnili sa dve,ktore mi aj vlozili,no bohuzial neuchytili sa a prisla ms.Co uz naozaj nechapem v dalsom cykle som zasa otehotnela spontanne,hned som z radostou utekala ku gyn. zial zasa ten isty scenar,velmi nizke hcg,ktore nakoniec kleslo a po tyzdni meskania prisla ms.neviem uz co robit,ako dalej,ved niekde musi byt predsa chyba,ked to takto vzdy skonci,mam porobene vsetky mozne vysetrenia,co len mozu byt,je neaky dvovod,ze to takto skonci,je tu neaka babenka,ktora prezila nieco podobne so stastnym koncom? budem velmi vdacna,ak sa mi niekto ozve a predom velmi pekne dakujem za kazdulinku jednu radu
naša pani učiteĺka ostala tehu keď to s mm už dávno vzdali. obaja po 40tke, dcére išli robiť svadbu a p. uč . ostala tehu . A to sa snažili predtým 20 rokov. Nakoniec to skončilo tak, že dcéru vydali, p. učiteľka porodila aj jeje dcéra za pár mesiacov po nej a spolu kočíkovali. syn p. učiteľky chodí do 2 tr. ZŠ.
Mamina kámoška nemohla mať deti. Zobrali si dieťa z DD a zakrátko ostala aj ona tehu. A tak mali už potom obe detičky ....aj svoje aj to z DD.
@limetka69
@bonaqa2013 dakujem vam,obom,len ja uz budem mat zachvilku 40 a tuzba pobabatku je moc velka
@zuzicek88 nemas daky hemato problem alebo stitna zlaza?
@tinkatinulka na stitnu uzivam lieky uz dva roky,tam je to uz o.k. hematologia o.k. imunologia o.k. neviem uz kde bymoholbyt problem,preto som napisala sem,ze by mi mozno niekto poradil z vlastnej skusenosti
@zuzicek88 nooo zvlastne..autoimunitne ochorenie?
Mojej sesternici sa to podarilo ax teraz a to sa snažia cca 10 rokov. Tiez chodila vkuse na um, dali do toho majland, ani raz sa neujalo a az teraz a nevzdala to. Tak to nevzdavaj ani ty. 🙂 prajem ti to z celeho srdca