3 mesiace po kyretáži stále nepravidelná menštruácia a suchosť v pošve

jamacka
3. jan 2024

Ahojte baby,chcem sa s vami poradiť, som 3mesiace po kyretaži. Bola som tehotná,už celá natesena ,ale v 12tyzdni prestalo malému byť srdiečko.
Musela som podstúpiť kyretaž.
Od zákroku som prvú menštruáciu dostala asi do 30 dní,ďalšiu o 2tyzdne skôr a tu tretiu tiež také necelé dva týždne skôr. Teraz by som mala mať štvrtú menštruáciu,mala som mať teraz 1.januara,ale zatiaľ nič ani žiadny náznak, žeby som mala mať. Robila som si včera aj tehotenský test,ale neukázal,žeby som bola tehotná. Bojím sa,že keď mi robili kyret,či mi tam nemohli niečo narušiť, lebo do 3mesiacov by sa mala menštruácia ustalit. Predtým som ju mala vždy pravidelne.
A dryha vec ,po kyrete mam suchost v pošve, aj pri pohlavnom styku a vôbec som není vlhká. Partner to tiež cíti,že to tam ide nasilu,čo potom spôsobuje to,že po styku ma to tam štípe.
Nikdy som nemala s týmto problém, až po kyrete.
Máte niekera podobnú skúsenosť?

magimi
3. jan 2024

@jamacka tak uvedom si, že to nie je len že po kyrete , ale po tehotenstve....po pôrode sa ženám ustaluje cyklus aj rok.... chvíľku to trvá, kým sa tie hormóny dajú do normálu. S tým môže súvisieť aj suchosť v pošve. Daj tomu čas.