3 mesiace bez menzesu

1medvedik1
1. feb 2018

V decembri som mala slabú menštruáciu, neriešila som, niekedy to tak mávam že je slabá a na ďalší mesiac je silná..Cyklus mám nepravidelný, väčšinou mi menzes mešká. Avšak na začiatku januára na 25.deň cyklu som začala mať slabý krvavý výtok, myslela som že sa mi to rozbehne. No nič sa nedialo, do toho ma to tam dole začalo svrbieť, ako pri mykóze.. tak som šla ku gynekológovi ktorý mi povedal že som mohla mať nejaký zápal, preto je to také slabé, dal mi Polygynax (asi, už si nepamätám) ... Na druhý deň od návštevy doktora mi slabé krvácanie prestalo, také slabé že ani intimku som nemusela mať. Brala som to že toto bol môj januárový ,,menzes".
Ale teraz to isté, ešte aj presne na 25. deň cyklu slabé krvácanie, krv vo výtoku a zase svrbenie a pálenie. A ráno ma bolesť podbruška a krížov :( Pri pohlavnom styku tiež pálenie, to isté aj v januári.. Ja už som hotová.Neviete mi poradiť, nemali ste niektorá niečo podobné? Ku doktorovi pôjdem až v pondelok lebo neordinuje. Neviete čo to môže byť? Ďakujem za rady.

janulicka24
1. feb 2018

mozno to bude nejaky silnejsi zapal alebo ti antibiotika nezabrali. tazko povedat, nech ta doktor lepsie prezrie popripade ta posle aj na nejake ine vysetrenia

1medvedik1
autor
1. feb 2018

@janulicka24 ďakujem za radu 🙂

eliska13
1. feb 2018

@1medvedik1 zápal, mykóza v lekárni si kúp zatiaľ ako prvu pomoc Canesten tablety do pošvy a Canesten na vonkajšom
Bude Ti brať výter a potom sa uvidí a bolo by lepšie nesexovat

eliska13
1. feb 2018

@1medvedik1 ja som tak mala potom mi dal ešte tbl na mikrofloru

fkata
1. feb 2018

Môže to byť aj cysta.

eliska13
1. feb 2018

@fkata môže, ale ak pociťuje svrbenie a bolesti krížov to skôr bude zapal

fkata
1. feb 2018

@eliska13 Ja som mala cystu a až nato svrbenie príznaky sedeli. Bolesti krížov neskutočné.