Ahojte,
Mám malú otázku ohľadom bolesti v podbrušku. Prežívam teraz 3 dni bolesti v podbrušku. Neviem co to môže spôsobovať a chcela by som sa opýtať či niečím podobným ste sa stretli aj vy a ci náhodou neviete čo to môže spôsobovať a co s tým. Je to bolesť podobná menzesu. Ale svoje dni mam o 3 dní. Ďakujem za vašu odpovet.
@nikpa to neviem. Z prijatelom si dávame pozor. Ale pre istou si urobím test.
@kaktusik77 bolesti v podbrušku ja už mám aj týždeň pred ms .
@katarinakmp táto bolesť je neprestavajuca. Vkuse ma boli ja už neviem čo mám robiť. Možno len zbytočne panikarim ale mam aj strah co to môže byť. Možno naozaj len začínajúca MS.
@nikpa ešte som.chcela napísať k tomu tehotenstvu, iné príznaky tehotenstva nemám, vôbec žiadne. Len to ze ma boli v podbrušku.
@kaktusik77 a zapal močového mechúra, nutkanie na časté čuranie nemáš alebo rezanie pri ňom? Ja som mala v tehu bolest v podbrusku a take zvláštne napnute prsia. A pred MS mávam bolesti v podbrusku asi 4 dni vopred tak neviem, možno naozaj sa ti to už hlási alebo dostaneš skôr.
@kaktusik77 bolesti súvisiace s menzesom alebo prehladnutie
@kaktusik77 ja ich mam uz tyzden, presne ako pri menzese ale silnejsie a nemam ho dostat. Ovulacne bolesti mavam tiez a su ine, toto som nechapala, co je, kedze mocenie je ok, tak som si vcera dala urinal akut, aj floraliv (keby je to travenie, alebo creva) a popijam zensky caj. Neviem, co z toho zabera, ale dnes klopem, ze sa mi zda, ze je to trocha lepsie.
Aj ja uz pocitujem bolesto menzes mam dostat az vo stvrtok a je mi to divne lebo inak ani neviem ze som dostala silne bolesti pred menzesom som mala ked som bola tehotna cakala som cakala kym pride ze uz mam bolesti a nic a tehotna tak sa trochu bojim lebo som si zabudla dat aj tabletku
@kaktusik77 a 3 dni pred MS nemôžeš mať uz bolesti? Inak to môže byť aj príznak tehotenstva...