Dobré ráno, včera som mala dostať ms , málokrát mi príde načas ,, len vo štvrtok som bola na tretej dávke, myslíte že by mi to mohlo posunuť cyklus, keď som sa bola očkovať ?
Tak keď ti málokedy príde na čas, prečo by práve tento cyklus mal súvisieť a ockovanim? 😀
Mne vždy chodí presne a zrovna minulý mesiac chvíľu meškal... Netuším prečo 🤷🏼♀️ Očkovať som sa nebola, takže sa nemám na co vyhovorit 😀 proste raz za čas sa to vplyvom rôznych okolností stane a keď píšeš, že u teba je to norma, tak to nemá s ockovanim uz nic spoločné (predpokladám, ze sa neockujes kazdy mesiac).
Mimochodom, odhliadnuc od ockovania, riešila by som s gyn ten nepravidelný cyklus.
Moja skúsenosť je že ako náhle som si dala 1 dávku tak mi už neprišla, potom druhu a meškala mi celkovo 1 mesiac. Možno to rozhadze na nejakú dobu cyklus.
Ďakujem , za odpovede ,, viem že nwmusí to byť očkovaním , len som čitala že pfizer to uvádza ako možný vedľajší učinok,, tak len či sa to nejakej z Vás stalo 🙂
Mne sa to stalo. Chodia mi presne. Ráno v deň 2.dávky mi začali trošku sa rozbiehať ale na obed po očkovaní bol koniec a rozbehlo sa to až o 3 dni
Ja som den po tretej davke dostala menzes o 10 dni skor zase. Inak mam pravidelny cyklus.
Statisicom zenam sa to stalo.
Áno, očkovanie posúva cyklus. Mne sa žiaľ skrátil po 2.dávke.
Mne prišiela načas ale neobvykle silná ako zvycajne.
Ano mne sa to stalo.Mavala som presne ale po 3 ockov.mi meskal 24 dni a potom dalsi x 7 dni..Celkovo sa to uvadza ze sa to moze stat a do 3 mesiacov sa to upravi..pisala to aj tu dr .gyn na koniku..
Nemusí to byť očkovaním. Nešla si na to očkovanie v strese? Neuzivala si nejaké antibiotiká, celkovo nie si v strese? Tam môže byť mnoho iných faktorov