Ahojte. Chcela by som sa spytat ci je v poriadku 20 dňový cyklus alebo by som to mala niako riesit. Problémy nemam ziadne, aj preventívna prehliadka bola v poriadku. Ale niekde som čítala ze 20 dňový by sa mal riesit. Preto si chcem overiť ci niake skusenosti niekto nema. Dakujem 🙂
Co viem od 21-30 dní je cyklus ok priemer 28 dní....
@lb1984 no ved práve to, ale ked mam 20 ci je to stale take ze a ved jeden den hore dole… Hm no. Ale dakujem obom za radu 🙂
Mne lekárka povedala že už 24 dňovy nie je moc ok..áno stále je to v tom rozmedzi normálnosti ale myslím že nikomu sa nechce krvácať 2x do mesiaca takže určite to aj ovplyvňuje nejaký tvoj komfort takže keď sa to dá riešiť prečo nie.. pravdepodobne máš nizky progesterón takže treba tam hľadať príčinu aj riešenie
Závisí ako si cyklus pocitas ak zacina rovno krvácaním tak ok ak spinenim tak tam sa názory rôznia...
No veď práve ešte keď si do toho prirátaš aj to 🫤
Určite by som riešila..preventívna prehliadka neukáže hladiny hormónov od ktorých závisí dĺžka cyklu..rieši sa to liekmi ktoré by mali upraviť predĺžiť cyklus len si ich treba pýtať 🙂