20 dní mi mešká menzes

mariaeeas
18. dec 2022

Dobrý večer,potrebovala by som poradiť ..
20 dní mi mešká menštruácia . Mám ju pravidelnú prvý krát mi mešká viac ako 5 dní . Nemala som pohlavný styk.Myslíte si , že by som mala navštíviť gynekológa?

michaela161
18. dec 2022

Treba navštíviť gynekológa nech vás vyšetrí

lavinis
18. dec 2022

@mariaeeas to sa fakt musíš pýtať tu?

dadka128
18. dec 2022

@mariaeeas 20 dní ti mešká, to vážne sa pýtaš? Davno si tam mala byť

loliki
18. dec 2022

@mariaeeas Koľko máš rokov? Nemala si nejaké extrémne stresy alebo dačo? Nemyslím si, že každá uteká k doktorovi, keď vynechá sa jeden cyklus. Na to sa hádam neumiera.

mariaeeas
autor
18. dec 2022

@loliki mám 17

cervenaruza123
18. dec 2022

@mariaeeas V tomto veku (alebo vplyvom stresu ci choroby) sa moze pomerne lahko stat, ze ti jeden cyklus vynecha. Ak nemas nejake ine priznaky, bolesti, cudny vytok, tak navsteva gynekologa asi nie je nutna. Ak nepride ani dalsi cyklus, potom by som uz ku gynekologovi sla. Alebo ak mas nejake ine tazkosti, tak to tiez samozrejme.

mariaeeas
autor
18. dec 2022

@cervenaruza123 ďakujem pekne , že ste mi poradili 🙂

catherinah
18. dec 2022

@dadka128
Mne meškala mesiac, volala som Dr. a sestrička povedala, ze co chcem riešiť, ze mám cakat.
A to je prosim vsetkymi odporúčaná ako super najlepšia.
Zmenila som ju, ked ma takto odbila cez telefon druhýkrát.

loliki
18. dec 2022

@mariaeeas Teš sa, že máš čas na zotavenie. Prípadne si vygoogli možné príčiny. Nestresuj sa. Ešte si menzes užiješ až-až.

aurorastone2
18. dec 2022

Keď som mala síce 15 sa mi stalo ze som nemala ms 3 mesiace a keďže to bolo cez leto tak som to ani neriešila a užívala si to

... ak ti nepríde ani ďalší cyklus tak potom by som navštívila gyn 🙂

mirkava
19. dec 2022

@mariaeeas mne sa stavalo, že mi normálne vynechala celý jeden cyklus. Ďalšiu som dostala v termíne.