2 roky snaženia a stále nič. Čo robiť?

peteese
3. jún 2012

co mam robit? uz pomali 2 roky sa nam nezadarilo ☹ uz som smutna poradte nieco.....?

janusik7
3. jún 2012

To uz je asi na navstevu lekara, ak ste doteraz tak neurobili. Lekar isto zisti pricinu a potom sa isto podari 🙂

evakva
3. jún 2012

urcite navsteva lekara a z lastnej skusenosti odporucam merat bazalnu teplotu. Budes sa lepsie poznat a lepsie naplanujete aj sexik. Drzim palce, aby sa cim skor zadarilo

akida73
3. jún 2012

Nič nie je jednoduhšie.Ak ste obaja zdraví,treba ísť niekde na dovolenku,hlavne k moru,tam kde vás nik nepozná,musíte byť hlavne uvolnení a nemyslieť na nič a len a len odpočívať.Treba však aj vedieť kedy nastávajú plodné dni.

janie80
3. jún 2012

Ak to uz trva tak dlho, tak urcite navsteva lekara a rozne vysetrenia... Lekarovi vies pomoct aj ty tym, ze si zacnes sledovat cyklus. Ci uz meranim bazalnej teploty, ovu testami, sledovanim hlienu... Najlepsie nejakou kombinaciou viacerych metod... 😉 hlavnym je, byt psychicky v pohode a (teraz sa nahnevas, poznam to z vlastnej skusenosti 😝 ) nemysliet na to... 😔 bohuzial, na toto este nikto nevymyslel spolahlivu metodu... 😔 drzim palce 😉

nataskataska
3. jún 2012

v kazdom pripade LEKAR. mate nejaky problem! po roku nechraneneho sexu 2 krat do tyzdna ak zena neotehotnie, je tabulkovo neplodna...(moze to byt aj partner) a treba najst pricinu... necakaj , konaj

iwesska
3. jún 2012

Pochybujem, ze sa tu najde nejaka vestica, ktora dokaze zistit tvoj a partnerov zdravotny stav. Tam moze byt milion pat pricin, takze nik iny ako lekar to zistit nevie. Netreba sa len spoliehat na to, ze RAZ sa podari. Moja svagrina tak tiez caka uz 2 roky. Darmo ju posielame sa liecit...oni len stale dufaju a nam zavidia, toto nepochopim v dnesnej dobe 😒

soldi
3. jún 2012

@akida73 na mieste zakladatelky by som Ta s takouto stupidnou odpovedou poslala kade lahsie. 🙄
@peteese ako pise @iwesska, tu nie sme vestice, bud sa pridaj do nejakej snazilkovskej temy, kde Ti poradia na co sa mas sustredit, alebo chod rovno za gynekologom a povedz mu o tom.
pricin moze byt vela od tych najbanalnejsich az po zavazne.

katren
3. jún 2012

nam sa nedarilo 3 roky, mm 25% spermii a teraz cakame tretie do 3 rokov...... 😀
a skus si nabuduce trosku presnorit forum, ci tu uz take nieco nie je 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/stale-sa-nam-to-nedari/
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/snazime-sa-niekolko-mesiacov-a-stale-sa-nedari/

abbie
3. jún 2012

ja odporucam navstevu centra asistovanej reprodukcie, tam vas oboch vysetria a budete vediet na com ste a zistia pricinu ... ja by som 2 roky nevedela cakat a stale dufat ... my sme takto konali po pol roku 😀 vdaka ich pomoci som za par mesiacov otehotnela 😉