Ahojte, menštruáciu nemám už 2 mesiace, bola som u gynegologa na krv, sono všetko mi urobil a všetko mám v poriadku. Už som zúfalá, nasadil mi duphaston na 7 dni 2x1 tabletu a aj tak stále po menštruáci ani stopy. Mám mu opäť zavolať?
@nika11103 no na tých 7 dní mi to dala ako vyvolavačku. Prečo zahul? Mne sa zdá že odkedy ich mám strašne priberám... neviem či to môže byť aj tým.
Ale keď som mala menštruáciu normálne , tak som užívala iod desiateho dňa na 10 dní...
@rozalka_13 jasne že to je tými tabletkami . Ja som potom strašne pribrala tiež a dodnes som sa tých kíl neznavila . Ale nepribrala som akože tuk ale som sa strašne zavodnila . A odvtedy mi to ostalo . A plus som mala z toho take modriny že cez celé stehná . Asi že to ovplyvňovalo krv alebo čo .. no otras . Už by som to brat nechcela
@nika11103 a ako si si upravila ms? Presne ako hovoríš, stále sa mi tvoria malé modrinky hore na nohach, take fľaky 😟🙈 ach bože
@rozalka_13
@nika11103 zienky ja mám namiesto Duphastonu Utrogestan,mala by to byt prirodzenejsia forma toho hormonu a nikdy som z toho nemala ci len modriny, fľaky alebo priberanie,skuste sa opytat na vymenu lieku.
Ahoj to nemáš nejako krátko ten duphaston ? Ja keď som nemavala menzes tak som musela brat tuším od desiateho až do dvadsiatehopiateho dňa cyklu dvakrát denne . Potom menzes došiel ale tak bol to dobrý zahul tie tabletky. 😑