Ahojte, mám 16 rokov a potrebujem poradiť s jednou vecou. Mám priateľa už rok aj mesiac, raz sa nám stala jedna nepríjemná vec, zostal vo mne kondom. Na druhy deň som si dals tabletku PO a keď bolo po tom rozhodla som sa že nasadili antiku. Tak som si našla gynekologičku, začala brat antiku. Lenže ja už 8 mesiacov nemám menštruáciu :/ neviem čo si mám o tom myslieť, k tej gynekologičke budem musieť ísť o 2 dni pre nový recept ale nechcem aby ma pozerala ... je mi to strasne nechutne od nej.. .. menštruáciu som mala tak pred 3 mesiacmi a to Tiež tak 3 dni a uplne nic... Prosím skúste sa ozvať a napísať svoj názor . Inak beriem antiku Belara
@anitram69 a dala si si 7 dnovu pausu alebo si ich brala v kuse?
Dala som si pauzu jasné, každý mesiac . 21 dní beriem a 7 dní pauza. Momentálne mam pauzu a od stredy mam brat ďalší blister. Mam ist teda ku gynekologické pre nový recept ale bojím sa čo mi povie .. Možno ma bude vyšetrovať ale strasne mi to prídem nechutne :/ každopádne musím to spraviť pre svoje telo @hennyinnsbruck @satanca
@anitram69 no ja beriem hak dlho a menzes mavam normalny, ale! Viem , ze kamosky maju pri uzivani hak velmi slaby menzes, niekedy ziadny... ale mas malicko rokov, povedz to lekarke mozno ti len zmeni znacku hak. Sexualne zijes tak musis aj gynekologa brat ako sucast zivota😉
@anitram69 ja ked som brala antikoncepciu tiež som nemávala vôbec menzes 😊 jeden deň za pol roka som možno trošku špinila inak nič. Brala som ju normálne 21dní + 7 pauza. Doktor povedal že je to úplne v poriadku že nekrvácam. Že z tých hormónov sa mi proste netrvorí výstelka. Keď som ju vysadila menzes sa vrátil.
@anitram69 no ked ti to je nechutne tak mas smolu.... My ta cez Internet vysetrit nevieme, len lekar zisti pricinu tvojho problemu🤦♀️
Preco mas doktorku a nie doktora? Bude ti to menej neprijemne... Moja skusenost.
Ja beriem od 15 nastich zo zdrav.dvovodov ale toto sa mi este nestalo 8 meaiacov preboha urcite musis ist na sono ze co sa deje lebo zdrave to neni a aby nebolo neskoro ved ak ti neni nechutny nemoze ti byt ani gynekolog a urcite chces mat raz deti aj tak neriskuj ...
Ženy, ktoré berú hormonálnu antikoncepciu nemajú menzes NIKDY, pretože sa neuvoľňuje žiadne zrelé vajíčko. To pseudokrvácanie o ktorom si niektorý myslia, že je menštruácia, menštruáciou proste nie je. Hormonálna antikoncepcia je svinstvo, rozhádže celý organizmus. Začnete brať v 16 a pred 30 sa budete pýtať, prečo nemôžem otehotnieť. Človek by mal začať sexuálne žiť vtedy, keď je pripravený na seba vziať záväzok za výchovu nového človeka, pretože žiaden spôsob antikoncepcie nie je 100%. Dovtedy by mal stačiť kondóm, prípadne kombinácia viacerých metód (plodné dni, ladycomp...). Teda ak vám záleží na vlastnom zdraví.
Baby teraz dom dostala také špinenie sle je to slizké a naťahuje sa to :(( zmením si gynekologickú na gynekologa ..
@anitram69 Antikoncepciu by si mala brať vždy na piaty deň menzesu. Ja som to mala nastavené tak, že som začala s prvou tabletkou na 5 deň menzesu, potom pekne krásne celý blister - každý deň jedna tableta v cca rovnakú hodinu a potom keď som dobrala poslednú tabletku z blistra, tak som nebrala a čakala na menzes, ktorý sa dostavil vždy na 1-2 dni... a potom znovu na piaty deň ďalší blister... Takto budeš mať cyklus ako hodinky. Nesmieš brať anti vkuse, musíš tam mať pauzy na menzes. Alebo existujú anti s placebo tabletkami, ktoré sú bez účinku, práve kvôli menzesu - vtedy sa musíš chrániť aj inak alebo nesexovať