Ahojte, dcera zacala uzivat gynex na upravu menstruacie lebo ju mala nepravidelnu- gynekologicka ma podozrenie, ze funguje na 1 vajecnik.
Kazdopadne som gynex stale odkladala a cakali sme, ze sa to nejak upravi, nakoniec ma zlomili, ze mame do toho ist a otazka znie- dcera uzila zatial tie prve 3 tyzdne a potom je pauza, po pauze zacala uzivat znova lenze menstruacia neprisla vobec uz to bude skoro 14 dni, neviem ci mame upodozrievat gynex..mate niekto skusenost? Dakujem.
V 15tich jej môže byť ms nepravidelná takže doplnky by som neužívala
Ja som brala rovno 7 kvapiek ráno na lacno
asi doberie 2.flasku a kasleme na to, isto lepsie ako hormony to je pravda, nejak sa ten cyklus snad nahodi...
a gynex ste začali používať na koho rady? Poradila gynekologická? Gynekologická jej urobila vyšetrenie aj sono? Ja neviem,ale mne sa zdá,že menštruáciu sa mi upravila až po osemnástke. Ja si musím gynex len chváliť. Mne veľmi pomohlo. Cyklus som mala 21-24 dni,veľmi bolestivý ovolaciu a prsia sa týždeň pred strašné naliali a boleli. Ako používam gynex mám menštruáciu 27 dní,ovolaciu uz vôbec necítim a ani boľavé prasia pred ms nemám.