Snad sa spustia
a nezabudni si dat horuci kupel 👍 kolko mas rokov preboha..15?co tak ist k doktorovi???
@ancovicka21a niekedy treba nechat veci na telo nech sa vysporiada samo ;)
@dominikac321 vsak ano..len aby tu potom nepisala,ze ma nejaky vaznejsi problem (myom,cysta a tak..)
@ancovicka21a nereagovala by som keby moje kramy nemeskali asi 2 tyzdne :D ale ide aj o to ako clovek pozna svoje telo a priznaky, ja napriklad viem kedy bola ovulacia cize zhruba viem ze pridu za par dni...ak autorka nevie tak naozaj len cakat alebo doktor.
p.s. vino nepoomaha...
To vážne veríš, že víno pomôže? 😁Čo máš 15 rokov.
@denisa291991 A co tak zajst radsej k lekarovi?
@denisa291991 už si si urobila ten ďalší tehu test, ktorý si si mala robiť? nestresuj sa......buď si tehu alebo nejaký problém.......
@denisa291991 usetri prachy a urob si test. Potom ked bude vysledok iny ako cakas si kup chlast,aj tak budes potrebovat nieco tvrdsie🤣🤣🤣
Neviem co tu niektore papulujete
@denisa291991 Na to kolko rad si tu dookola pytas, si nejaka drza.
..alebo sa ti nespustia lebo si tehotna a vdaka vinu bude mat dieta FAS syndrom - fetálny alkoholový syndróm😕
Baby sorry brat sprostyy sa mi dostal na net... odpisal ze ste drze ...
Inak robila som si dva testy.. a su negativne 8 den meskania aj 9 den
@denisa291991 Sprosty brat... a svist ju potom balil do folie, urcite.
Ani brat nevie pisat ciarky? Zaujimave
zaloz na pocest brata diskusiu s nazvom "Moj brat tajne nosi moju podprsenku" a ukaz mu to..
Ja som nerada hnusna, ale nemusis nas informovat o vsetkom, co suvisi s tvojim cyklom 🙄 o com tu mame diskutovat? Ci sa spustia? Nespustia? 🔮