Zdravím chcem sa opýtať mohla by to byť už naozaj menštruácia? Ja som 11 týždňov po pôrode a objavilo sa mi slabé krvácanie. Je to ako veľmi slabá menštruácia(normálne by sa mi spustila riadna). Teraz už len troška je to cca 5.deň. Nemala som žiadne bolesti len prsia som si cítila čo normálne nikdy. Možno je to aj tým že plno kojím ale normálne to nepociťujem aj chuť na sladké čo mám len pri alebo pred Ms tu bola ... Je to tak slabé, že som si nebola istá čo to je. Čistila som sa cca 7-8 týždňov....Posledná prehliadka na gynde bola v poriadku.
Ja som si najprv myslela,že to súvisí možno so sexom lebo sme deň predtým mali dosť dobrý sex.V podstate Ale potom sa to už tvárilo viac ako Ms. Pozorovala som aj hlien a zmenu tam dole ešte pred tým ako to začalo ale ako priamu ovuláciu som necítila tu ja cítim vždy veľmi intenzívne aj s bolesťami. V podstate odkedy je sex pravidelný cítim akoby sa moje telo a hormóny začínajú preberať... Ja som mala, ale vždy prvú menštruáciu dosť silnú. A takto fakt skoro len po jednom pôrode a to mi nabehla úplne typicky a normálne inak po druhých pôrodoch vždy až po 6 mesiacoch alebo aj neskôr...
Mala niektorá z vás tiež taký slabší priebeh alebo je to len nejaký výkyv hormónov? Asi najlepšie uvidím ďalší mesiac🙂
dakujem
Diky za odoveď no ja som to tak tiež cítila, že menštruácia slabá asi teda bez ovulky som zvedavá či mi ovulka nabehne alebo ako to bude tento krát. To máš pravdu ja mám po piatom pôrode a takto som to ešte nemala. Vždy som si bola sto pro istá či ovulkou alebo menštruáciou. Ono prečo vlastne je anovulačný cyklus? Tuším kvôli hormónom ... To by aj dávalo u mňa logiku tak skoro po pôrode... rozhádzané...kým sa to znova uprace. Tak to moja dovolenka od Ms nebola moc dlhá....Som zvedavá ako sa to bude bud. mesiac
Ja som tak mala 8 tyzdnov po porode. Skoro tyzden som slabucko krvacala, spinila, skor stara krv (sorry, za opis). Nebola som si ista ci ms alebo sa este docistujem. Alebo 26 dni som dostala opat (vzdy som mavala 26 dnovy cyklus) a ta druha (alebo prva??) bol riadny masaker. Ovulaciu som pred porodom vzdy citila, teraz vobec. Za to brucho ma pri tejto poslednej bolelo uz tyzden dopredu a ked sa spustila nic.
no zaujmavé. Ja som sa docistila pauza skoro mesiac a teraz toto... No ja dufam, ze to nebude taky masaker u mna ako po predposlednom... Taketo slabe je o dost prijemnejsie😉
Fúha tak to je blbé , že to ostalo... Ja som mala tiež strašne silnú po 4. dieťati ale až po roku a pol tak dlho som v živote nebola bez Ms. Ale potom to uz bola skôr normálna ale silnejsia ako predtým menštruácia. No teraz po piatom takto slabo akoby to ni nebola menštruácia ale predsa aj bola.Takto to nepoznám preto som sa aj napriek tolkým skúsenostiam opýtala. Po treťom som mala úplne že normálnu a to hned po šestonedelí a po prvých dvoch pôrodoch po cca 6 mesiacoch normálnu. Fakt teda tak ako je každe tehotenstvo iné aj každý pôrod to isté platí po šestonedelí...
Tak sa ozývam a otváram tému. Dnes som dostala normalnú menštruáciu. Jediné čo som spozorovala bolo bolesť hlavy čo mávam vždy, nervozita a to dva dni predtým a deň predtým také pichnutie na pravej strane dole. Ale žiadnu ovuláciu som nespozorovala teda som si skoro istá, že bez ovulácie preto ma aj menštruácia prekvapila. Ja svoje telo dosť dobre poznám a ovulka podľa mňa nebola. Môže byť aj anovulačný cyklus ako normálna menštruácia? Ja si skôr myslím, že mám anovulačnú menštruáciu ale asi si kúpim ovulačný test na istotu. Môže byť anovul. MS rovnaká - rovnaký priebeh ako klasicka s ovu? dakujem
No ja mam za sebou dva pôrody a po každom pôrode som mala úplne inú menštruáciu, úplne inú ovulaciu a úplne iný čas kedy som menštruáciu dostala. Po prvom pôrode som menštruáciu dostala niekedy až po 7 mesiacoch a po druhom niekedy po 3 mesiacoch. Ovulácia sa vrátila asi až niekedy po 8 mesiacoch. Obe deti plno kojene. Konzistenciu si už nepamätám. Ale napríklad ovulácia po prvom pôrode bola úplne bezbolestná ani by som o nej nevedela, keby som si ju nemerala, ovulácia po druhom pôrode zas neskutočne bolestivá. Mne sa po každom pôrode úplne inak zmenilo telo a hormóny, tak aj ovulácia a menštruácia. Takže podľa mna u teba to bola menštruácia bez ovulácie. A po druhom pôrode som mala anovulacne cykly nie každý mesiac, niekedy boli 2 mesacne a niekedy 3 mesačne.