Firma na opravu strechy - Žarnovica

suezuzu
22. aug 2024

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť firmu na opravu strechy v okoli Žarnovice? Niekoho s kým ste boli spokojní. Ďakujem 😊

tessa165
22. aug 2024

@suezuzu my sme si volali partiu čo si privyrába cez víkendy jeden vikend a mali hotovo, veľká spokojnosť ešte sa po daždi zastavili či je všetko ok a nezateka. Ak sa nemýlim meno Maťo Maslen, robili nám teraz na jar ale už sú vybookovany do konca roka

tessa165
22. aug 2024

@suezuzu inak pozor je tam aj firma Maslen robili nám cenovú ponuku nemala som z nich dobrý pocit zdalo sa mi veľa veci nenacenenych a potom som aj dostala od známych ohlasy že to robia a napokon je cena výrazne vyššia. Ale prácu vraj majú tiež dobru

suezuzu
autor
22. aug 2024

@tessa165 ďakujem za odpoveď. Tú firmu Maslen poznám z počutia. A ten Maťo Maslen Vám robil komplet strechu aj nový dreveny krov? Kolko vás to vyšlo? Mate na neho kontakt?

tessa165
22. aug 2024

@suezuzu krov sme nechali pôvodný všetko ostatné robil. Kontakt mám len mail cez víkend vám viem zistiť aj telefon. Cena mi je ťažko povedať keďže my sme latenie kupovali zvlášť a ešte sme aj my pomáhala tak nám to s ceny odratal

suezuzu
autor
22. aug 2024

@tessa165 dakujem pekne 😊

sashka22
23. aug 2024

@suezuzu partner robí strechy, Žarnovicu ma cestou a aj tam majú rozrobené zrubové chaty aktuálne, určite by ste ho mohli zastihnúť aj pri práci tam. Určite si daj urobiť viac cenových ponúk. Síce by to tak skoro nebolo, lebo majú toho dosť ale to už je na vašej dohode. Nie vždy ma signál a nedvíha hneď ale ozve sa... +421 948 916 305

suezuzu
autor
23. aug 2024

@sashka22 super, dakujem pekne 😊

dievcazdediny
4. sep 2024

@suezuzu urcite odporucam Vladimir Daniš zo Župkova 🙂