Zdravím vás
Je tu niekto prosím vás kdo pracuje v zvjs ? Potreboval by som poradiť viem že toto nieje stránka ohľadom práce no už sa tu také podobne témy rozoberali a na nete žiadne iné fórum ohľadom zvjs skúsenosti nieje aspom o ňom neviem..
Absolvoval som informatívny pohovor k zvjs na pozíciu oddelenie ochrany v ZA no bohužiaľ má nevybrali ani do ďalšieho kola čiže k testom... Môj pocit s toho je že som nebol dosť výrečný a to bola chýba ! celkovo sám zo seba nemám dobrý pocit.. aktuálne hľadajú znova na oddelenie ochrany , prosím vás je možné absolvovať znova info. Pohovor druhý krát čo si o Tom myslíte ??
Skús a uvidíš, či sa na 2x podarí... A nikto odtiaľ s tebou na tom pohovore nebol, takže možno bude stačiť, keď budeš presvedčivejší a možno bola niekde inde chyba
@dalibor18 dobré že si nenastúpil veľmi by si to ľutoval koncom roka 2022 dali z Košíc 8 ľudí výpoveď a to ma ešte pokračovať z Leopoldova 23 a tak ďalej práca je tam otrasná plát na hovno na stránke je že 1127 alebo nejako tak a popravde dostaneš iba 750 aj to keď ideš do Nitry na 3mesiace tak ti strhnú zato že tam je inštitút a ty si tam ubytovaný šikana nenormálna je ľudia otrasný sú tam, všetko ti závidia každý si myslí že je majster zneužívanie právomocí dokonca ja osobné som zažil že bitku Dostál väzeň ktorému dokázali nevinu a dostal bitku ako trošku choré ja osobné neodporúčam túto prácu príde tam zdravý človek a spoločnosť ho tam tak zmení že koniec žiadne benefity proste otras
@nairob1234 zase ty? V inej teme pises o odchode ludi zo zvjs a tu pises,ze ,,ty osobne si dostal bitku,. Nie si ty nahodou byvaly klient ?🤦
@dalibor18 áno je to možné, ale z nejakého dôvodu ťa neposunuli ďalej. Ty píšeš, že si bol málo výrečný a celkovo zo seba nemáš dobrý pocit. Druhýkrát by si vedel o sebe hovoriť presvedčivejšie, vedel by si sa predať? Každopádne, nemyslím si, že kvôli vyrecnosti by ťa neposunuli ďalej... Tam musel byť nejaký iný problém