Zvažujem zmenu práce

karleh
1. okt 2024

Dobrý deň mamičky
Už dlho pracujem ako čašníčka a keďže mi rocky len pribúdajú už vážne zvažujem zmenu práce.Nakolko cez profesiu sa mi nikto neozýva, mám stredoškolské vzdelanie-spolocne stravovanie, neviem kam sa pohnúť.Kde by som si mohla podať žiadosti do práce a aby to nebola almuzna
Nemáte náhodou nejaké tipy čo skúsiť?
Aké firmy by som mohla skúsiť osloviť?
Vopred ďakujem za rady 🌷

bublinka1426
1. okt 2024

@karleh v gastre to vzdy almuzna bude...

draculla
1. okt 2024

@karleh no ked pracujes v gastre uz dlho a este mas aj ukoncenu taku skolu, necakaj ze najdes lepsiu pracu.

deti95060810
1. okt 2024

poznám zopár mamičiek čo mali maturitu, spravili si na zdr. externe ďalšiu maturitu a išli do nemocnice.... tam sa mzdy zvyšujú vždy a najlepšie..
porozmýšľaj ...

melanta
1. okt 2024

Ak chceš dobrú prácu s dobrým príjmom, potrebuješ ponúknuť zamestnávateľovi viac ako len prax čašníčky. Nepíšeš, čo vieš, bez toho ťažko radiť - skús teda napísať, aké máš mimo gastra zručnosti, kurzy, aké jazyky ovládaš a na akej úrovni. Druhá vec je - čo by si chcela robiť? Si prichystaná ísť aj do školy a študovať nadstavbu či vysokú školu?

karleh
autor
1. okt 2024

Áno, rozmýšľala som aj nad zdr.externe alebo skúsiť nejakú výšku?
Bojím sa nemocnice, neviem či by som zvládla pozerať na choroby ľudí keďže nie som nato zvyknutá

karleh
autor
1. okt 2024

@melanta kurz mám všeobecny administratívny pracovník, jazyk no Anglina už asi len úroveň B1

eeffka
1. okt 2024

@karleh u nas vela casnicok islo cez koronu do billy, su tam doteraz

raztovsetkozmizne
1. okt 2024

Možno ťa to osloví. https://zacnivit.sk/

dancingqueen321
1. okt 2024

@karleh mala by si oslovit firmy, kde ti znami vybavia robotu 🙂 inak nemas sancu

karleh
autor
16. nov 2024

@raztovsetkozmizne dobrý deň, nedá sa mi tam prihlásiť, je to ohraničené už vysokou školou.