Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať ako by som mala postupovať, ak by som chcela skončiť v kurze pozícia výpravca ale idem este len na OS 15 ako vyhybkár. Nechcm skončiť hneď ešte chcem zabojovať. Za každé info vopred ďakuje.
@20erika07 myslím ukončenie (úplne) kurzu na OS 15
@michaela97611 no tak ako som písala, táto postupnosť musí byť dodržaná. Už si oznámila nadriadenému, že chceš ísť aj do kurzu na 19tku?
@20erika07 nie
@20erika07 oni to teraz robia tak, že hneď berú za vypravcu a podisovala som tak zmluvu, že najprv vyhybkar a potom vypravca ale povedali mi, že môžem odmietnuť kurz.
@20erika07 ja som skôr myslela, tak, že chcem skončiť na žsr úplne, že ukončiť kurz úplne.
@michaela97611 jaj, takže nechces ísť ďalej ale chceš odísť zo žsr, tak potom kde je problém, oznam to ,kým nie si v kurze.
@20erika07 ja už som absolvovala BOZP a teraz beháme po staniciach a od pondelka sme v strečne tak som chcela ešte vyskúšať aká ta bude výučba, či to nebude lepšie lebo teraz som úplne mimo a to sa snažím aj predpisy si čítať.
@michaela97611 nebola by si prvá ani posledná, ktorá to ukončí predčasne. Postupne sa človek do toho dostane, čítať a ucit sa predpisy keď človek ani nevie o com sa učí je o ničom, treba tomu čas.
@20erika07 vyskúšam a keď to nepojde tak nebudem na to tlačiť je to veľká zodpovednosť.
@michaela97611 no veru, je to veľká zodpovednosť. Tak držím palce ✊️
@20erika07 ďakujem moc
Nerozumiem moc o akom skončení hneď píšeš. Normálne spravis najprv kurz 15 , absolvujes výcvik na stanici, autorizacka a si hotovo 15tka. Keď chceš ísť do kurzu za výpravcu treba o tom vyrozumiet prednostu stanice, prihlási ta a celý ten postup sa zopakuje, psychotesty, kurz 19, vycvik,autorizacka .