O mesiac mi konci zmluva máme na pol roka A V práci už vedia tehotenstvo keď že ťahať ťažké mnemozem musela som to oznámiť akí máte S tým skúsenosti predĺžili vám zmluvu alebo nie?
To je hrozne :(
@sharpey drviva vacsina zamestnavatelov nepredlzi
Dnešná doba je zla
Predlzili, ale len do nastupu na md zo solidaity ...
@sharpey mna prepustili v 3 mesiaci, tak som proste šla na podporu v nezamestnanosti s tym, že tam máš ochrannú dobu, ked počas 8 mesiacov tehotenstva prídeš o prácu, tak ti matersku vypočítajú z posledného zamestnania. Ja som bola spokojná, pretože rozdiel medzy výškou podpory a výškou platu bol 200 € a bola zrovna suma, ktorú som precestovala do prace. Takže som nebola stratova a pol roka si oddychla od všetkych povinnosti ;)
Ja tam pracujem asi 4,5 mesiace to mi dajú podporu?
@sharpey nie to je prilis malo cca dva roky treba
No fasa...
Daj sa na PN-ku. Az do materskej....budes mat aspon PN-ku...ale treba ratat s ttm, ze budes mat vychadzky, cize budes obmedzena
Mne dr povedala že nárok mám ráta 270 dní do md
NP AZNAMENA CO?
Som na zmluvu riadne
Dozvedela som sa že mi neoredlzia zmluvu poradili mi kolegyne pn... Pn bude platená???
Som V 11 tt
Maka by som nazbierať ja mám termin V aprili
Mne nepredlzili, napriek tomunze som robila len trikrat do tyzdna a byvam blizko pri robote,hocikedy som mohla prist,navyse islo o pracu hospodarky,v pohode by som to zmakla aj popri malej. Zial, bola som potrestana,ze som si nechala tretie dieta.