Ako ste zniesli zmenu formy zamestnania z home office na 8 hodinovky v kancli ?
Mením prácu, je to nutné a potrebné.. ale mám strach z tej zmeny..momentálne mám flexibilný čas, čokoľvek potrebujem môžem odísť, odcestovať, pomôcť niekomu alebo niečo riešiť .. a viem že práca v kancli takáto nebude..
Len by som bola zvedavá na vaše pocity a názory 🙂
@sofiapp mne osobne sa lepšie pracuje v kancelárii, asi záleží aj od toho akú máš prácu, ak takú že tých 8h potrebuješ naozaj pracovať, podávať plny výkon, čo ja mám, tak doma mi ten výkon klesá na 50-60%, ale mám aj dve deti, a hlavne pri tej menšej(3r) sa moc robiť nedá. Ale mám HO max 1x za týždeň, viac by som nestíhala urobiť robotu.
Co ja by som dala za prácu na homeoffice. Ušetrila by som 2h cestovania, doma mám oveľa väčší kľud a pohodlie, viem sa lepšie sústrediť na prácu, deti skôr vybrať zo školy, škôlky, keď sú choré bez stresu ci ocrky. .. Slepicaren v kancli, hodinové porady ci školenia, alebo obedy v centre za 8€ rada ozeliem 😉 Ja by som to kvôli flexibilite určite nemenila, ale keď píšeš ze je to potrebné a budeš mat vyšší plat, skus.
@sofiapp ten pocit niekoho iného ti je nanič, dôležité je aký budeš mať ty pocit, či ti to vyhovuje alebo nie.