Zmena zamestnania z home office na 8-hodinovky v kancelárii

sofiapp
12. apr 2021

Ako ste zniesli zmenu formy zamestnania z home office na 8 hodinovky v kancli ?
Mením prácu, je to nutné a potrebné.. ale mám strach z tej zmeny..momentálne mám flexibilný čas, čokoľvek potrebujem môžem odísť, odcestovať, pomôcť niekomu alebo niečo riešiť .. a viem že práca v kancli takáto nebude..

Len by som bola zvedavá na vaše pocity a názory 🙂

3009
12. apr 2021

@sofiapp ten pocit niekoho iného ti je nanič, dôležité je aký budeš mať ty pocit, či ti to vyhovuje alebo nie.

mamina321
12. apr 2021

@sofiapp mne osobne sa lepšie pracuje v kancelárii, asi záleží aj od toho akú máš prácu, ak takú že tých 8h potrebuješ naozaj pracovať, podávať plny výkon, čo ja mám, tak doma mi ten výkon klesá na 50-60%, ale mám aj dve deti, a hlavne pri tej menšej(3r) sa moc robiť nedá. Ale mám HO max 1x za týždeň, viac by som nestíhala urobiť robotu.

siska53
12. apr 2021

@sofiapp ja by som bola najstastnejsia, keby som uz mohla chodit stale do prace.. ale ja mam iny typ prace a sice.. viem.co-to si vyriesit jednoduchsie, to co z prace nemozem..mne strasne chybaju ludia okolo mna...

sofiapp
autor
13. apr 2021

@siska53
@mamina321 ďakujem! 😊😊

rainee
11. jan 2022

Co ja by som dala za prácu na homeoffice. Ušetrila by som 2h cestovania, doma mám oveľa väčší kľud a pohodlie, viem sa lepšie sústrediť na prácu, deti skôr vybrať zo školy, škôlky, keď sú choré bez stresu ci ocrky. .. Slepicaren v kancli, hodinové porady ci školenia, alebo obedy v centre za 8€ rada ozeliem 😉 Ja by som to kvôli flexibilite určite nemenila, ale keď píšeš ze je to potrebné a budeš mat vyšší plat, skus.