Dobry vecer aj vy to mate obcas tak ze chcete odist z prace najst si druhu byvat do ineho mesta, ale ako sa velmi snazite tak sa Vam nedari :( A z toho ste na nervy
Do iného mesta? To je málo, ja niekedy chcem odísť na inú planétu..hlavne sama 😉
@martul mne stačí opustený ostrov, 1 kuchár a 1 masér 😂
@svetlonos ja sa snzim ale nedari sa mi najst druhu pracu, cize ked nebudem mat druhu pracu nemozem dat vypoved z tejto. Plus 2 mesacna vypovedna lehota, proste ked bude praca zoberiem saky paky a idem najdem ubytko este a stahujem sa
Nie ja som v meste v ktorom som vzdy chcela byt a v praci ktorá mi vyhovuje. Občas samozrejme rozmýšľam o zmene ale momentálne koli rodičom ktorí sú starí odist nechcem. Keď sa pominu možno zvážim zmenu prostredia a nebudem mať s tým žiaden problém.
Nie, ja som to mala roky v hlave a po dlhom vztahu a teda jeho ukonceni som plan aj zrealizovala. Vyberala som z 3 štátov a vo vybranom hladala najskor pracu s ubytkom. Po case nasla partnera, byvanie a uz sme tu roky.
Musis mat jasny ciel a byt rozhodnuta. Niektore prace, respektive sefovia boli psychopati, ti dobri mi zas davali nadej, ze su aj ok ludia.
Rozhodni sa presne co chces, vyber mesto najdi pracu, byt a chod! Mozes urobit chybu ale z nich sa ucis. Aj ked co by malo byt na tom velmi tazke? Mozno financie suvisiace s prestahovanim ale vsade mas riziko. Pokial to neurobis, budes vzdy len snivat coby bolo keby...
Pusti sa do toho.