Ahojte baby,
Tak zistila som a aj mi volal šéf, že po PN mám ísť robiť úplne inú prácu pre inú firmu . Vysvetlim ,takže my sme firma kde sú ako keby tri firmy. Ja robím vo firme A ,kolegyne vo firme B vzájomne sa vieme zastúpiť..ale šéf po mojej PN mi dnes volal že idem z firmy A robiť do firmy B. Ako zvladnem pár dni, ale je to pre mňa nižšia pozícia a teda chcem vedieť aké sú možnosti ,ak mi oznámi, že budem robiť tu pozíciu vo farbe B? Pokiaľ viem , tak ja ak to neprijmem ,tak vlastne dávam výpoveď, či? Bez odstupného? Ďakujem
@anicka654 ty máš zmluvu s firmou A. Takže pracuješ pre firmu A. Ak chcú, aby si robila pre firmu B, musia ti ukončiť pracovný pomer s firmou A a dať novú pracovnú zmluvu s firmou B. A to môžeš odmietnuť. Že je rovnaký majiteľ je úplne irelevantné. Navyše - ak máš v pracovnej zmluve pozíciu a mzdu, tak ak by išlo aj o zmenu v rámci firmy A, musia ti dať dodatok, ktorý nie si povinná podpísať. Takže povieš, že sa riadiš zmluvou. Ak chcú aby si robila iné v druhej firme, nech ti dajú ponuku, ktorú zvážiš. Inak ostávaš vo firme A na doterajšej pozícii.
@melanta on mi podľa mňa nebude chcieť dať zmluvu , sa bude tváriť ,že je to normlane že robím pre inú firmu na Tom istom mieste len na inej stoličke .mám možnosť mu povedať že sa jedná o inú firmu s prác. Náplň a že nesúhlasím? Ak mi povie že buď alebo tak mám nárok na odstupné ?
Samozrejme. Ty máš zmluvu s firmou a na konkrétnu pozíciu. A to budeš robiť. Ak chce aby si robila niečo iné, môže postupovať ako som napísala. Ak sa mu to nevidí, odporuč mu opýtať sa firemného právnika ale o ešte lepšie na inšpektoráte práce, oni mu ochotne poradia v dodržiavaní zákonníka práce. Ak povie že buď - môžu ti dať výpoveď. Ale musia oficiálne zrušiť pracovné miesto. Potom ti môžu dať výpoveď z organizačných dôvodov a máš nárok na odstupné. Takto mu to na rovinu povedz.
Prípadne mu povedz, že rovno môžete spolu zavolať na inšpektorát práce.
A co máš v pracovnej zmluve? Nemáš zmluvu náhodou len s firmou A, bez dohody o takomto “neformálnom pendlovani”?