Ahojte, viem, že sú tu ženy z oblasti HR alebo také, ktoré niekoho zamestnávajú. Zaujíma ma váš názor- mám dva mesiace novú prácu, ale žiaľ nespĺňa moje očakávania. Som v skúšobnej dobe a zvažujem odchod. Čo s CV? Ako uvádzať/ neuvádzať túto vec? Zajtra má čaká pohovor, v CV som túto aktuálnu prácu neuviedla, nechala som tam predošlú. Rozmýšľam ako to na pohovoroch riešiť? Priznali by ste takúto krátku skúsenosť (vlastne omyl) alebo to nejako uhrali do stratena? Najradšej by som bola úprimná, ale aký dojem to robí?
@doriiis a na pohovore si potom pri otázke na aktuálne zamestnanie, výpovednú dobu, atď. ako odpovedala?
Ze si volna prakticky ihned 🤷♀️ a tiez by som tam 2M pracu neuvadzala, jedine, ak by to bolo silne relevantne pre tu novu pracu a vtedy by som to aj prakticky odvovodnila, ze ste mali so zamestnavatelom obaja rozdielne ocakavania a zhodli ste sa na tom, ze je pre obe strany najlepsim riesenim PP ukoncit v skusobnej dobe
Neuvadzaj to v CV. Ak sa ta spytaju ci si aktualne zamestnana, tak povies ze ano, ale uprimne ti ta pozicia nesadla a preto hladas lepsiu volbu. Nic zle na tom nevidim. Ja som pocas 15 rokov na pracovnom trhu mala asi 2-3 prace, ktore boli tak zle, ze som skoncila v skusobnej dobe. V CV ich nevadzam, naco, nikoho to nezaujima uz po rokoch.
Beriem to tak že životopis je zoznam relevantných pracovných skúseností nemusí tam byť každá brigáda v Tescu.. nedávala by som to tam.. keby sa pýtali tak by som povedala
Ja si tiez neuvadzam kazdu pracu v cv, tiez sa mi stalo ze v 2-3 som vydrzala kratko lebo to bol omyl. Len teda mas zdokladovat u noveho zamestnavatela aj zapocet z poslednej prace (ak sa to este dnes robi), tam moze nastat problem. Je normalne ze ti praca nemusi sadnut a dnes uz asi nikto nema 1 pracu 30rokov ako kedysi a mas aj vyhodu ze mozes nastupit hned. Dnes sa nikomu nechce cakat 3mes na kandidata ktory mozno ani nenestupi.
Nie,neuviedla som to tam