Ahojte, idem po niekoľkých rokoch meniť prácu z viacerých dôvodov, najhlavnejší je, že poslednú dobu sa každú noc budím a sníva sa o mi práci. Mám z toho celkom strach, pretože som okrem brigád pracovala iba tu a podpora od rodiny je na bode mrazu a ešte ma od toho odrádzajú rečami, či si myslím, že inde to bude lepšie a že budem robiť prácu, ktorej nerozumiem. Je to pravda ale budem sa snažiť robiť všetko preto aby som všetko zvládla najlepšie ako viem. Chcela by som ísť pracovať do zahraničnej firmy, avšak ovládam iba jazyky - aj-nj čo im budem vedieť ponúknuť. Máte nejaké tipy na aké pozície sa hlásiť? Som komunikatívna a extrovertná, rada pracujem s ľudmi. Celkom ma zaujala HR pozícia, ale nemám na to prax, ktorú všade vyžadujú :D Vďaka za tipy.
Akú školu máš skoncenu? Aké brigády si doteraz mala, čo robíš momentálne, aké máš pracovne skúsenosti?
Ovládaš AJ a NJ - čiže úroveň C1? Máš k tomu certifikát alebo to je iba tvoj odhad? A vzdelanie, prax, zručnosti? Chceš tipy, ale nenapíšeš jedinú vec, na základe ktorej by si tie tipy mohla dostať. Tak sa skús rozpísať o práci a konkrétnych zručnostiach. Taktiež skús napísať lokalitu a ak to je príliš mimo veľkých miest, tak či si ochotná sa kvôli práci sťahovať.
A v čom máš prax?