Zmena práce

12. aug 2024

Dobry den,

Pracujem ako obchodny zastupca pre korporat viem jazyk Aj. Ale citim ze potrebujem zmenu nieco kde sa budem viac hybat a nie sediet na zadku za PC.
Premyslala som nieco take ako fyzioterapia ale nemam Vs v tejto oblasti.
Existuju nejake kurzy, mozno na Slovensku nie su ale napr v Cesku?

Moje silne stranky su planovanie, organizovanie, Aj jazyk, komunikacia, som energicka, pracovita.

Prosim co by ste mi poradit. Ako sa da vymenit sedave zamestnanie za take kde clovek sa viac hybe.

Ďakujem.

veltraud
12. aug 2024

Osobne si myslim, ze po kurze nebudes fyzioterapeutka. Chce to cas, vzdelanie, prax...inak da sa studovat aj dialkovo na vs pozerala som asi pred mesiacom. Len prax je nie velmi sklbitelna s normalnym zamestnanim. Ja som zacala s jogou, potom som si spravila lektorsku "skolu". Nechcela som ucit, len som ju chcela vediet. Aktualne mam kurzy, ale len pre znamych, takze skor take spolocenske stretnutia 🙂.

estellas
12. aug 2024

S kurzom môžeš cvičiť tabatu, zumbu, nejaké ľahšie skupinové cvičenia. Ale samotnú fyzioterapiu robiť nemôžeš.
Na fyzioterapiu musíš mať vysokú školu. Pretože k fyzioterapeutovi chodia aj ľudia po úrazoch s vážnymi zdravotnými problémami treba mať určité poznatky o tom.

1andrea111
12. aug 2024

Napadol má realitný maklér?

tundra
12. aug 2024

Skus si spravit skolu TCM - tradicna cinska medicina.Neviem ci je v cechach,ale mam odporucenie od jedneho,co k nemu chodim vo Švajciarsku.Ten ma terminy na 6.mesiacov dopredu plne.Je to borec.Tu je link😉
https://www.ausbildung-weiterbildung.ch/tcm-aus...

mojemenonikto
12. aug 2024

A čo tak nemeniť zamestnanie ak ťa baví, len pridať pohyb? Ak môžeš, kúp si napríklad psa a začni s ním výcvik. Alebo začni chodiť z práce pešo. 😉