Zmena práce

21. mar 2024

Zvazujem zmenu prace, ale bojim sa, ze to bude horsie. Robim vela nadcasov, nie sme ok kolektiv a nadriadena na nas tlaci a je arogantna. Plus nejake spolocne akcie koncia vzdy predvadzanim sa nejakej osoby, ktora sa musi pacit vsetkym a prejavi sa najma, ked si vypije. Drzi ma tam plat a nejake benefity vo forme vyucby jazyka a nejakych skoleni gratis.
Celkovo zivot uteka a ja nezijem, len prezivam. Je to ako zacarovany kruh. Naplnalo ma to, uz ani to. Len vnimam ako dni idu, starnem. Okolie ludi mimo prace mam menej, v meste kde zijem malo. V poslednej dobe mam stastie na ustipacnych. S priatelom sme spolu malo, malo sa rozpravame, malo zijeme intimne, nestihame zit.
Tak zvazujem zmenu, ale bojim sa,zestratim istoty. Plat, istotu zamestnania, pracovny zivot, ktory poznam a potom mam chut robit dalsie zmeny....v praci som najviac casu a chodim domov vystresovana, som vycerpana...

basulaak
21. mar 2024

Porast mozes len za hranicami svojej komfortnej zony. Tie benefity su o nicom. Podla mna nemas moc co stratit, posledna veta je klincom do rakvy. Horsie to uz hadam nebude.

barborachors
21. mar 2024

nie je nic lepsie ako zmenit pracu z toxickej na mozno aj menej platenu ale pohodovejsiu a stihas aj zit. toto je cesta do pekla a ani si prachy neuzijes. peniaze nie su vsetko.

autor
21. mar 2024

ja som aj zvazovala, ci to nie je depresia, kedze sa tak citim dlho a pritom som tak zit chcela, kedysi vysnivana praca, dala som do toho vela a ta istota zamestnania tam je a v dnesnej dobe je velmi dolezita.inak celkovo sa mi stava, ze uz par rokov sa zamyslam kazdy heden den nad tym, ze zivot uteka, nad tym, ci zijem spravne, ci som uz aspon niekomu pomohla...kedysi som mala pocit, ze mam vela pred sebou a teraz mam pocit, ze zivot uteka a ja stracam ludi v okoli a zijem v jednom kruhu, kde vlastne nezijem, ale nie som nevdacna, vazim si, co mam, len sa necitim stastna a to som v strednom veku a zamyslam sa nad tym ako zijem, ako to bezi hrozne rychlo, co skor a pritim zijem stale rovnako

nelka93
22. mar 2024

Ja som to mala takto isto, chodila som domov vyčerpaná, s priateľom sme sa potom hadali, cele zle to bolo. Ta práca ma ubijala, kolektív čisto ženský, najhoršie co môže byt pre mňa. V septembri som zmenila prácu a neľutujem ani sekundu. Keď máš takéto pocity, si len krôčik od vyhorenia a to je dosť nebezpečné. Benefity nemáš žiadne výnimočné, to už je skôr štandard.

belaaaaaaaaa
22. mar 2024

Vieš čo budeš ľutovať v živote? Nie to čo si urobila, ale to ku čomu si sa neodhodlala. Šup šup. Chceš upadnúť do depresií? Veľa šťastia.

simca_13
22. mar 2024

@belaaaaaaaaa Súhlasím s tebou. Keď ma niečo trápi, zožiera a nerobí mi to radosť, tak to treba zmeniť. Načo zotrvávať v takomto niečom, či už ide o prácu, priateľov alebo vzťah s partnerom.

mantilka
22. mar 2024

Zmena je život 👍