Zmena práce

28. dec 2023

Ahojte, som aktuálne zamestnaná v Lidli (som v skúšobnej dobe). V blízkosti bydliska máme aj potraviny Fresh. O platové podmienky mi ani tak nejde, hoci sa pohybujú v inej úrovni. Ide mi skôr o ľudí a čas strávený v práci. V tejto práci ma kolegovia neprijali kvôli tomu že som mala odporúčanie a dávajú mi to poriadne "vyžrať", čo sa týka času kto pracoval v Lidli to pozná. Ráno na 4:30 a je jedno či otvárate o 7mej alebo 8mej, to zasa až taký problém nieje, poobede 14:00 mám končiť a som tam napríklad aj do tretej. Predajňa sa zatvorí o 20:00 a pokiaľ sa všetko neurobí ste tam, mňa síce púšťajú o 23:00 lebo som v skúšobnej dobe ale čo hovoria tak normálne tam ostávajú aj do 2hej a že si to mám užívať kým ešte môžem že chodím skôr. Čo sa týka toho Freshu tak čo som počula aj čo hovorili predavačky tak odkedy majú novú vedúcu najneskôr 14:15 už idú domov z rannej a z poobednej (zatvárajú o 21:00) idú o 22hej.
Ostať v Lidli a nejako to skúsiť vydržať kým ich to prejde? Alebo ísť do Freshu? Poraďte mi prosím 🙏🏽

domkakvet
28. dec 2023

Tak v Lidly sa to asi dost casto meni, mozno odidu.

andreagartnerova
28. dec 2023

Ja by som šla do freshu, aby som bola toľko po zatvorení v robote tak to určite nie.

katkaseiner
28. dec 2023

v lidli je toto zase? Manžel tam pracoval pred 13 rokmi, vecer chodil medzi 23 a 0.00, potom to stopli a vraj sa alarm zapinal cca hodinu po zavreti tak tam potom tolko byt nemuselu. Otras toto

pinkgirl
28. dec 2023

Asi záleží aj od toho riadenia konkrétnej prevádzky predajne Lidl. Kolegynina dcéra robila v jednej predajni Lidl a chodila tak skoro do práce ako píšeš a podobne aj poobedne končila neskoro. Bola aj v inej pobočke a tam to mali lepšie zorganizované a stačilo im byť rano o 5.30 v práci a hodinu po zatvorení predajne.
Ak ti toto nevyhovuje, tak kľudne skús Fresh. Ale rataj s tym, že aj tam môžeš natrafiť na zlý kolektív. Všade sa totiž nájde blbec, ktorý to na pracovisku všetkým strpčuje. A niekedy čakaš zmenu k lepšiemu a je to nakoniec horšie. Drž sa.