Ahojte, som aktuálne zamestnaná v Lidli (som v skúšobnej dobe). V blízkosti bydliska máme aj potraviny Fresh. O platové podmienky mi ani tak nejde, hoci sa pohybujú v inej úrovni. Ide mi skôr o ľudí a čas strávený v práci. V tejto práci ma kolegovia neprijali kvôli tomu že som mala odporúčanie a dávajú mi to poriadne "vyžrať", čo sa týka času kto pracoval v Lidli to pozná. Ráno na 4:30 a je jedno či otvárate o 7mej alebo 8mej, to zasa až taký problém nieje, poobede 14:00 mám končiť a som tam napríklad aj do tretej. Predajňa sa zatvorí o 20:00 a pokiaľ sa všetko neurobí ste tam, mňa síce púšťajú o 23:00 lebo som v skúšobnej dobe ale čo hovoria tak normálne tam ostávajú aj do 2hej a že si to mám užívať kým ešte môžem že chodím skôr. Čo sa týka toho Freshu tak čo som počula aj čo hovorili predavačky tak odkedy majú novú vedúcu najneskôr 14:15 už idú domov z rannej a z poobednej (zatvárajú o 21:00) idú o 22hej.
Ostať v Lidli a nejako to skúsiť vydržať kým ich to prejde? Alebo ísť do Freshu? Poraďte mi prosím 🙏🏽
Ja by som šla do freshu, aby som bola toľko po zatvorení v robote tak to určite nie.
v lidli je toto zase? Manžel tam pracoval pred 13 rokmi, vecer chodil medzi 23 a 0.00, potom to stopli a vraj sa alarm zapinal cca hodinu po zavreti tak tam potom tolko byt nemuselu. Otras toto
Asi záleží aj od toho riadenia konkrétnej prevádzky predajne Lidl. Kolegynina dcéra robila v jednej predajni Lidl a chodila tak skoro do práce ako píšeš a podobne aj poobedne končila neskoro. Bola aj v inej pobočke a tam to mali lepšie zorganizované a stačilo im byť rano o 5.30 v práci a hodinu po zatvorení predajne.
Ak ti toto nevyhovuje, tak kľudne skús Fresh. Ale rataj s tym, že aj tam môžeš natrafiť na zlý kolektív. Všade sa totiž nájde blbec, ktorý to na pracovisku všetkým strpčuje. A niekedy čakaš zmenu k lepšiemu a je to nakoniec horšie. Drž sa.
Tak v Lidly sa to asi dost casto meni, mozno odidu.