Baby,
Mam stalu robotu (doba neurcita), kde pracujem 3 roky. Skoncilo vela ludi, sef tak isto. Je tu dusno. Som sama na vsetko nik iny moju poziciu robit nevie. Ani zastupit. Plat je fajn. Aj poloha.
Byvali kolegovia ma stiahli na pohovor do podobnej firmy. Kus ina napln prace ale fajn. Plat vacsi. Doba vsak urcita - zastup pocas MD /RD. Kus mimo mesta.
My vsak planujeme babo v zime (ak dostaviame). Nemusi sa vsak hned podarit…
Rozmyslam/premyslam uz vyse tyzdna a neviem ako sa rozhodnut.
Dakujem za rady ❤️
Laka ma sa nieco naucit, ist do dobrej fungujucej firmy. Zmluvu by mi podla mna nepredlzili ale snad by som si po MD nasla robotu.
Zaroven je pohodlne sa vratit po MD do prace hoci ktovie co tu bude ..
U mna by vyhrala praca na dobu neurcitu 🙂, hlavne ak planujes babatko
Pokial planujes otehotniet v zime tak nema zmysel menit pracovne miesto. Viem ze sa nemusi podarit hned ale pokial otehotnies aj do roka tak naco uz riesit zmenu prace.
@patinqaa Ak pôjdeš do práce na dobu neurčitú a pôjdeš na materskú, po nej sa nebudeš mať kam vrátiť a budeš si musieť hľadať novú prácu. Čo nebude ľahké, lebo budeš mať malé dieťa, alebo dokonca deti. A ak budeš mať len jedno, bude zamestnávateľ predpokladať, že budeš chcieť druhé. Ak plánujete dieťa, zostala by som v pôvodnej práci a požiadala o zvýšenie platu.
@patinqaa Ked planujes babo, kde sa chces po materskej vratit do prace? Ked budes na zastup(doba urcita) a pojdes na matersku, vyhodia ta, lebo nebudu mat voci tebe ziadne zavazky.
@ivana11155 tak da sa najst aj ina praca po MD. Nemyslim si ze by som mala problem s hladanim prace. Je vsak pohodlnejsie sa vratit do stalej roboty.. to je fakt
@kikushaa Ano mas pravdu a za ten cas sa vela veci moze zmenit. Vela ludi sa vystrieda. Ale len to fjan pocit ze sa mas kde vratit a ak so mnou nebudu ratat tak smer urad prace na pol roka a za ten cas sa nieco najde.
Nakoniec som pracu nemenila ale hned som ostala tehotna 🍀 takze dobre ze som ju nakoniec nemenila.
@patinqaa v tej 1. práci keď si na všetko sama a nikto tá nevie zastúpiť by som si požiadala o vyšší plat a narovinu povedala koľko ti ponuka iná firma.
Buď dajú vyšší plat, alebo pôjdeš preč