Ahojte prpsim vás robím na benzinke robí nás tam 9 báb - striedame sa a tie ohováracky co tam sú to je extrem. Nikto nepovie nikomu nič osobne len si sepkaju a potom sa to dozvieš od úplne inej osoby... Je mi to ľúto neznášam to a už som vybuchla lebo ohovarrali už moju rodinu - nazvala som ich faslonymi kravami co len spinia a ohovárajú tak zas majú verziu, že tam robím dusno... Ja už neviem ako sa k nim spravat mate aj vy takýto problém?
V ženskom kolektíve je to normálne. Je ale super, že si sa ozvala. Niekedy tie ženy vedia byť kruté. Však ako vidíš aj tu.
s tým asi nič neurobíiš, len sa musíš obrniť, poznám to, dokonca som kvôli takému kolektívu odišla z dobrej práce, a žial ani nová nepriniesla lepšie ovocie, treba sa presviedčať seba si iná a tým výnimočná, a to čo si myslia oni je len ich stupidita. Tak strašne si vieme znepríjemňovať život 😠
Toto tiež nechápem, nerozumiem prečo sa každý nestará sám o seba, ale musí riešiť iného ci je to ženský, mužský alebo zmiešaný kolektív. Je to o jedincovi či je pikaču alebo nie fuj je mi z takých ľudí na 🤮
@googwife zažila som babský a mužský kolektív, za mňa radšej 100 mužov čo nič neriešia a lepší kolektív som nemala, ale mať 5 bab to vie urobiť riadnu paseku, neviem či ženy sú fakt nastavené len na to, aby konšpirovali, ohovárali a súdili pritom je to tak jednoduché starať sa len o seba a neriešiť druhých, život by bol určite aj pre nich lepší.
ja som zazila aj zle muzske kolektivy.
Ženy vždy robia problémy...ja osobne asi pre svoj klud by som vymenila prácu, človek sa len trápi a koľko to človek vydrží :( Držím palce!