Zlý kolektív v práci

tinuskamacurka
5. dec 2022

Ahojte prpsim vás robím na benzinke robí nás tam 9 báb - striedame sa a tie ohováracky co tam sú to je extrem. Nikto nepovie nikomu nič osobne len si sepkaju a potom sa to dozvieš od úplne inej osoby... Je mi to ľúto neznášam to a už som vybuchla lebo ohovarrali už moju rodinu - nazvala som ich faslonymi kravami co len spinia a ohovárajú tak zas majú verziu, že tam robím dusno... Ja už neviem ako sa k nim spravat mate aj vy takýto problém?

s_o_n_i_k_e
5. dec 2022

Ženy vždy robia problémy...ja osobne asi pre svoj klud by som vymenila prácu, človek sa len trápi a koľko to človek vydrží :( Držím palce!

bloger
5. dec 2022

V ženskom kolektíve je to normálne. Je ale super, že si sa ozvala. Niekedy tie ženy vedia byť kruté. Však ako vidíš aj tu.

kiarinka1105
5. dec 2022

s tým asi nič neurobíiš, len sa musíš obrniť, poznám to, dokonca som kvôli takému kolektívu odišla z dobrej práce, a žial ani nová nepriniesla lepšie ovocie, treba sa presviedčať seba si iná a tým výnimočná, a to čo si myslia oni je len ich stupidita. Tak strašne si vieme znepríjemňovať život 😠

lavinis
5. dec 2022

@bloger nie je to normálne. Ja som robila 9 rokov v ženskom kolektíve a nemali sme žiadne problémy.

bloger
5. dec 2022

@lavinis To je len výnimočné ver mi.

googwife
5. dec 2022

Toto tiež nechápem, nerozumiem prečo sa každý nestará sám o seba, ale musí riešiť iného ci je to ženský, mužský alebo zmiešaný kolektív. Je to o jedincovi či je pikaču alebo nie fuj je mi z takých ľudí na 🤮

s_o_n_i_k_e
5. dec 2022

@googwife zažila som babský a mužský kolektív, za mňa radšej 100 mužov čo nič neriešia a lepší kolektív som nemala, ale mať 5 bab to vie urobiť riadnu paseku, neviem či ženy sú fakt nastavené len na to, aby konšpirovali, ohovárali a súdili pritom je to tak jednoduché starať sa len o seba a neriešiť druhých, život by bol určite aj pre nich lepší.

martina1985ba
6. dec 2022

ja som zazila aj zle muzske kolektivy.