Vlastne nemám žiadny problém ani otázku, len sa potrebujem vykecať. Prácu síce mám, ale bola som na pohovore v inej a ponúkli mi dosť slušné peniažky aj pracovná náplň bola fajn (asi by toho bolo viac ako v tejto práci, ale tak čo už). Lenže ja som mala teraz nejaké závažnejšie zdravotné problémy (a dlhodobý home office) a oni na mňa dosť tlačili s nástupom a mne sa to v tom štádiu vôbec nechcelo riešiť, nejaká výpoveď a tak, bola som proste mimo z tej choroby (na pozíciu som reagovala krátko pred tým, čo nastali tie problémy). Tak som povedala, že nastúpim, ale až v septembri (mám 2-mesačnú výpovednú) a chlapík mi povedal, že si to rozmyslia.. No a dnes mi došiel mail, že SAMOZREJME na tú pozíciu už prijali niekoho iného... Tak si trieskam hlavu o stenu, že som mu nepovedala hneď že hej a potom si to prípadne rozmyslela.. len keď ja nie som zvyknutá hovoriť niekomu áno, pokiaľ to tak nemyslím, aj keď by som asi mala.
homeoffice je dobrá vec
žiaľ za chyby sa platí....
Vacsinou sa veci v zivote nedeju len tak a vsetko ma svoj vyznam... Mozno na teba caka este lepsia pracovna prilezitost ako bola tato, ku ktorej by si sa ale nikdy nedostala, keby si v sucastnosti reagovala inak, ako si reagovala 😉
@lollka kasli na to, pride dalsia prilezitost. Zdravie mas len jedno a dobry zamestnavatel si na zamestnanca ktoreho naozaj chce, pocka, to mi ver 😉 Neviem teda aka bola vasa vzajomna komunikacia, mozno mali pocit ze ich oblbujes. Ak aj ano, suhlasim s tym co tu bolo napisane, nic sa nedeje len tak...
@lollka Ako vieš, že je to rozhodnutie zlé? To budeš môcť povedať až s odstupom času a možno sa to nikdy nedozvieš. Možno ak by si sa tam dostala, prídeš na to, že kolektív je hrozný, že vedúci je tyran, že ťa zavalia prácou a nebudeš mať čas na rodinu, že sladké reči boli len reči a nič z toho nie je skutočne reálne možné, že............Mňa obišli pri povyšovaní (spravili to, keď som bola na dovolenke, ale to je vlastne jedno), bola som naštvaná, takmer som zúrila a potom som prišla na to, že keby ma povýšili, nemala by som to, čo teraz a poviem, že je to oveľa viac, ako to povýšenie.
@lollka až v čase sa ukáže, či to bolo ozaj také zlé rozhodnutie nechať si to premyslieť. keby si to prijala impulzívne, nemala by si z toho možno dobrý pocit. niektoré veci sa nedejú náhodou a až po čase zistíme, že nás čakalo niečo lepšie 🙂 možno sa niekedy oplatí veriť vlastnému nosu 🙂
@lollka som na tom rovnako-ale ked som zvazila aktualne podmienky a to, co mi bolo ponukane, rozhodla som sa zostat. minimalne kym uzavriem jednu dolezitu zivotnu etapu a deti budu trosicku starsie.
teraz pozeram, ze rozmyslam rychlejsie ako pisem, vynechavam slovicka🙂..ale urcite sme sa pochopili🙂
Pozri sa v živote sa náhody nestávajú, zrejme to tak malo byť a uvidíš, že nakoniec budeš spokojná. Možno si máš ešte oddýchnuť. 🙂