Ahojte. Verím že mi budete vedieť poradiť. Po pár rokoch na rodičovskej dovolenke začínam riešiť posielanie životopisov. Ten mam už hotový, snažila som sa ho napísať, jasne, stručne. Chcem ho posielať aj keď práve nemajú na stránkach ako profesia žiadne ponuky ale chcem aby ho mali len neviem vôbec aké by boli vhodné sprievodné vety. Proste v prílohe bude životopis ale čo patrí do hlavičky mailu aby som pár vetami zdôvodnila môj záujem pracovať práve u nich? Niečo čo by ich zaujalo?
Do mailu by som nič take nedávala, to je záležitosť motivačného listu
Do mailu by som dala len že reagujem na ponuku prace - junior účtovník, zverejnenú na www.peofesia.sk zo dňa 22.9. 2024.
V prílohe Vám posielam svoj životopis a motivačný list
+ súhlas so sprác. osobných údajov
Ďakujem
S pozdravom
@pribinak ale ona píše že to chce poslať aj keď nemajú inzerát na profesii..
Ja by som napríklad ako sprievodný text mailu dala že na základe vlastnej iniciatívy posielam životopis a motivačný list, kde sa dozvedia o mojich pracovných skúsenostiach, úspechoch a dôvodoch, prečo by som bola pre ich spoločnosť prínosom..
Pošli mi svoj @ pre pošlem ti moje, síce stare 3 roky ale možno pomôže
@buberova ďakujem za pomoc, áno tak podobne si to aj ja predstavujem žeby to malo vyzerať
A ten súhlas so spracovaním osobných údajov by som mala nájsť na stránke konkrétnej firmy kam chcem poslať žiadosť? Lebo keď som hľadala na nete pri každom vzore je už konkrétny názov firmy alebo zariadenia tak neviem kde to hľadať
@mamina7070 myslis? Ja som poslala bez toho suhlasu a zavolali ma na pohovor.
ved meno firmy vzdy dopln na google najdes milion vzorov ak nedoplnis firma tvoje CV nesmie uchovavat a spracuvat
@11bodka11 aj ja tak, mna zas dodatocne poziadali len mailom potvrdit suhlas co zaslali
hlavne priloz suhlas so spracovanim osobnych udajov (najdi si na nete formulaciu) inak pojde mail do kosa